Bestand tegen kou en regen met warme kinderwinterjassen

Warme en hippe winterjassen

De strenge winters zijn niet te ontlopen in Nederland en daarom is het belangrijk dat we de kinderen warm aankleden! Een lekkere dikke winterjas kan dus niet ontbreken. Winterjassen zijn er volop voor kinderen en beschermen de kinderen tegen kou en natheid. Bovendien hebben de jassen een goede pasvorm, zodat kinderen optimaal kunnen bewegen en spelen in een warme winterjas. Voor extra warmte en bescherming rondom het hoofd kun je kiezen voor een jas met een capuchon. Tegenwoordig zijn er veel capuchons voorzien van imitatiebont: lekker warm en hip tegelijk!

Volop keuzemogelijkheden

Warme kinderjassen voor in de winter zijn er in veel verschillende modellen. Zo heb je de keuze uit lange of korte jassen. Korte jassen zijn wat stoerder, jassen in een langer model zijn extra warm rondom je middel en benen. Voor kinderen zijn er leuke kleuren waaruit ze kunnen kiezen als ze een nieuwe winterjas nodig hebben. Van neutraal zwart, bruin of wit tot paars, groen of rood. En voor degenen die van patronen en motieven houden is er ook nog volop keuze. Kies daarnaast of je een capuchon wil, welke materiaal de voorkeur heeft en welke sluiting je wil. Een jas kan namelijk dicht middels een rits, knoop, een riem of een combinatie van deze drie.

Strenge winters

Nederland staat bekend om de warme zomers en de koude en strenge winters. Winters kenmerken zich door lage temperaturen, sneeuw en vorst en een korte dagduur. De winter is geschikt voor sporten als skiën, snowboarden, schaatsen en sleeën. Veel Nederlanders trekken eropuit naar wintersportgebieden met veel sneeuw, waar goede skikleding niet kan ontbreken. In de webshop van OTTO vind je een groot aanbod skibroeken, skijassen en thermokleding voor kinderen, evenals voor dames en heren.

Nederland, een schaatsland

Als de temperaturen onder nul lang aanhouden, kunnen de schaatsen uit de kast. Nederland is een schaatsland en in tijden van koude winters zijn er veel gebieden waar je kan recreatieschaatsen. Zorg dat de kinderen warm zijn aangekleed, met een dikke jas, muts en handschoenen! Niet alleen recreatieschaatsen past bij Nederland, ook op internationaal niveau mag Nederland er zijn. Dankzij de vele gouden medailles die Nederland wist binnen te slepen op verschillende Olympische Spelen, is Nederland één van de meest succesvolle schaatslanden.

Winterjassen voor kids bij OTTO

Ben je op zoek naar een warme winterjas voor de kids die ook nog eens trendy is? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres. In de webshop vind je een groot aanbod kinderjassen waarmee kinderen de hele winter warm en modieus doorkomen. Vergeet ook mutsen, handschoenen en warme kleding niet. Ook hiervoor kun je terecht bij OTTO.