Bloemen

Onze bloemen komen vers van de teler en worden tot boeket gebonden en vervolgens bezorgd op een adres naar keuze.

Worden bloemen gratis bezorgd?
Ja, je betaalt geen bezorgkosten voor bloemen. Eventuele bezorgkosten van overige artikelen vind je altijd op de artikelpagina van het betreffende artikel.


Wanneer worden de bloemen bezorgd?
Bloemen worden bezorgd door PostNL op dinsdag t/m zaterdag tussen 09.00 en 21.30 uur. Je krijgt een e-mail als de bloemen bij PostNL zijn gearriveerd waarmee je de bestelling kunt volgen.


Kan ik een bezorgdatum kiezen?
Je kunt tijdens het bestellen geen bezorgdatum kiezen maar je bloemen worden altijd 2 werkdagen later bezorgd. Wil je graag dat de bloemen op een bepaalde dag worden bezorgd? Zorg dan dat je de bestelling precies 2 werkdagen vantevoren plaatst (zie onderstaande schema). We bezorgen geen bloemen op zondagen maandagen en feestdagen.


Besteld op:   

Bezorgd op:   

Maandag

Woensdag

Dinsdag

Donderdag

Woensdag

Vrijdag

Donderdag

Zaterdag

Vrijdag

Dinsdag

Zaterdag 

Dinsdag

Zondag

Dinsdag


Waar kan ik de bloemen laten bezorgen
Je kunt de bloemen bij je thuis of op een ander huisadres laten bezorgen. Als je al eerder een bestelling hebt geplaats, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor bezorging bij een PostNL Punt. Het is op dit moment nog niet mogelijk om de bloemen bij een ziekenhuis te laten bezorgen.


Kan ik bloemen ruilen?
In verband met de beperkte houdbaarheid is het niet mogelijk om bloemen te ruilen.


Komen de bloemen wel vers aan?
Onze boeketten zien er minimaal een week goed uit. Dit komt omdat de bloemen vers bij de kweker worden opgehaald, vakkundig tot boeketten worden gebonden en vervolgens zorgvuldig verpakt in speciaal ontwikkelde verpakkingen. Ben je onverhoopt toch niet tevreden over de kwaliteit? Mail dan je klantgegevens en een foto van het boeket naar bloemen@ottobv.nl. 


Is het mogelijk om een kaartje toe te voegen?
Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om een kaartje toe te voegen. Als je het boeket bij iemand anders laat bezorgen en je wil niet anoniem blijven, dan kun je natuurlijk wel zelf contact opnemen met de ontvanger om vast door te geven dat er een verrassing onderweg is.


Hoe zorg ik dat de bloemen zolang mogelijk vers blijven:

  • Gebruik een schone vaas, bij voorkeur van glas, zodat je het waterpeil goed in de gaten kan houden.

  • Snijd alle stelen met een scherp mes schuin af.

  • Voeg de bijgevoegde voeding toe.

  • Geef tussendoor voldoende water.


Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?
Nadat je de bestelling hebt afgerond, versturen we een bestelbevestiging naar je e-mailadres. Je wordt via je e-mailadres ook op de hoogte gehouden van de bezorgstatus.


Overige vragen over bezorging
Meer informatie over de bezorging van OTTO-pakketten lees je onder het kopje Bezorgen & afhalen.


> Ga terug naar de servicepagina