Extra services

Bij het bestellen van grote meubels, matrassen, witgoed, keukenapparatuur en inbouwapparatuur bieden we extra services aan. Wanneer het mogelijk is om voor een extra service te kiezen, kun je de optie aanvinken wanneer je op een artikel klikt. In je winkelmandje zie je naast je artikel(en) ook de kosten van de gekozen extra service.

Ophalen oud meubel

Met deze extra service kun je jouw soortgelijke oude meubel (met vergelijkbare afmetingen) meegeven aan de bezorger. Wanneer je bijvoorbeeld een bank bestelt, kun je jouw oude bank van ongeveer dezelfde grootte als je nieuwe bank laten meenemen door de bezorgers. We vragen je wel om je meubel gedemonteerd en in een veilige staat klaar te zetten bij de voordeur, anders kan de bezorger het oude meubel niet meenemen. Losse onderdelen (zoals planken, deuren of lades) worden niet meegenomen dus zorg dat het meubel als één geheel wordt verpakt.

Ophalen oude matras

Met deze extra service kun je jouw oude matras (met vergelijkbare afmetingen) aan de bezorger meegeven zodat je matras volgens de huidige milieustandaard wordt gerecycled via RetourMatras. Vanuit hygiënisch oogpunt vragen we je om je oude matras zorgvuldig te verpakken en droog bij de voordeur klaar te zetten. Als het matras niet goed is verpakt, kan de bezorger het oude matras helaas niet meenemen.

Aansluiten trekschakelaar

De bezorger sluit dit artikel aan op een bestaande trekschakelaar. Je apparaat is direct klaar voor gebruik en het verpakkingsmateriaal wordt voor je opgeruimd.

Draairichting deur wijzigen

De bezorger wijzigt de draairichting van de deur zodra het apparaat voor je is uitgepakt.

Aansluiten gasfornuis

Het gasfornuis wordt aangesloten op een bestaande gasaansluiting. De bezorger neemt zelf het benodigde materiaal mee. Zo is je apparaat direct klaar voor gebruik en het verpakkingsmateriaal wordt opgeruimd.

Inbouwen keukenapparatuur

Met deze service wordt je nieuwe artikel ingebouwd en aangesloten. Het oude apparaat bouwen we uit en nemen we (als je wil) mee zodat deze duurzaam kan worden vernietigd. Het verpakkingsmateriaal ruimen we op en zo is je nieuwe apparaat direct klaar voor gebruik. Er worden geen zaagwerkzaamheden verricht dus het apparaat wordt alleen ingebouwd als er ruimte is in de keukenkasten of het aanrechtblad.


 Terug naar Extra services