Met onze retourservice retourneer je eenvoudig via ons antwoordnummer of laat je het artikel ophalen door onze bezorgdienst.

Betaal ik kosten om mijn bestelling te retourneren?

Je betaalt verzendkosten of retourkosten maar nooit allebei. 

Retourneer je de volledige bestelling? Dan krijg je alle kosten voor de heenzending terug. Je betaalt wel de kosten voor onze retourservice. De retourkosten zijn altijd even hoog als de kosten voor de heenzending. Als je een deel van je bestelling houdt en een deel retourneert, krijg je de kosten voor de heenzending niet terug, maar kun je gratis gebruik maken van onze retourservice. 


Retourkosten gratis verzending

Alle woon- en huishoudelijke artikelen met een minimale bestelwaarde van € 75,- worden gratis verzonden. Wanneer de woon- en huishoudelijke artikelen een gezamenlijke bestelwaarde hebben van € 75,- of meer verzenden we deze artikelen ook gratis.
Als de totaalwaarde van de behouden artikelen minder dan € 75,- is, komen de retourkosten voor eigen rekening. 

Terugbetaling

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je een eventueel vooruitbetaald bedrag niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, terug op je rekening. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de aankoop hebt gedaan. Vooruitbetaalde verzendkosten worden verrekend met de kosten van onze retourservice. Als je een deel van je bestelling retour stuurt, worden de bezorgkosten niet teruggestort maar betaal je ook niet voor onze retourservice. Soms duurt het enige tijd voordat een geretourneerd artikel is verwerkt. Hierdoor is het mogelijk dat een retourzending nog niet op je rekeningoverzicht is verwerkt. Op een volgend rekeningoverzicht is dit wel te zien.

Retour niet verwerkt

Heb je een artikel langer dan 14 dagen geleden geretourneerd, maar is dit nog niet te zien op je rekeningoverzicht? Neem contact op met onze klantenservice en we onderzoeken direct waarom het bedrag nog niet is teruggestort.> Ga terug naar de servicepagina