Laat je inspireren door onze ruime keuze uit meubels voor vele ruimtes

Plannen om nieuwe meubels aan te schaffen? Het belangrijkste is dat je meubels hebt die bij je smaak en interieur passen en dat ze een goede functionaliteit hebben. OTTO houdt actuele trends op het gebied van wonen en inrichting nauwlettend in de gaten en hierdoor heb je altijd een veelzijdige keuze uit trendvolle meubels. Laat je in onze webshop inspireren door de nieuwste trends voor vele ruimtes, waaronder de woonkamer, tuin, badkamer, eetkamer en slaapkamer. En als je na een aankoop graag je ervaringen met OTTO met anderen wilt delen, dan verwijzen we je naar de OTTO review pagina.

Woonkamer

De woonkamer is één van de meest gebruikte ruimtes in Nederlandse woningen. Al sinds vele jaren terug is dit de plek waar de familie samen tijd doorbrengt. Dit kan zijn om vrienden en familie te ontvangen, gezellig bij te praten, tv te kijken, muziek te luisteren of andere mogelijkheden van ontspanning. Dit is ook de reden waarom de inrichting vele mogelijkheden biedt. Het belangrijkste is dat je met de inrichting een eenheid creëert. OTTO biedt hiervoor vele soorten meubels, zoals zitmeubelen, dressoirs, salontafels, tv-meubels en nog veel meer.

Buiten

Waar de tuin vroeger slechts een extra stuk grond bij het huis was, wordt deze tegenwoordig steeds meer als een echte leefruimte beschouwd. De inrichting gaat steeds meer lijken op die van de woonkamer, waardoor de tuin als een verlengstuk van het huis gezien kan worden. Compleet ingerichte hoeken, accessoires en elektrische apparaten zijn tegenwoordig allemaal te vinden bij mensen in de tuin. Bij OTTO bieden we je de mogelijkheid om thuis je eigen terras te creëren. Met een ruim aanbod van tuinstoelen, tuintafels, tuinaccessoires en barbecues ben je in onze webshop aan het juiste adres!

Badkamer

De badkamer is een ruimte die tegenwoordig steeds meer aandacht krijgt. Het is immers de ruimte waar je het eerst komt wanneer je wakker wordt en waar je het laatst komt voordat je gaat slapen. Daarom is het prettig om een ruimte te creëren die rust uitstraalt. Door een ruim aanbod aan meubels en andere artikelen voor je badkamer kun je bij OTTO terecht voor een prachtige inrichting. We bieden sanitair zoals toiletten, douches, wastafels en badkuipen. Ook voor badtextiel, badkameraccessoires en andere handige artikelen vind je in onze webshop.

Eetkamer

Net als de woonkamer is ook de eetkamer een belangrijke ruimte in de woning. Het is de plek waar de familie vrijwel altijd samenkomt aan het eind van de dag. Aanvankelijk om met elkaar te dineren, maar tegenwoordig wordt er in de eetkamer ook steeds meer ‘geleefd’. Voor een avondje borrelen en gezellige gesprekken voeren is de eetkamer een geliefde ruimte. OTTO heeft een groot aanbod aan meubels voor in je eetkamer, zoals eettafels, stoelen, hoekbanken, vitrinekasten en nog veel meer. Je maakt je inrichting helemaal compleet met leuke accessoires.

Slaapkamer

Voor de meeste mensen is de slaapkamer de ruimte waar ze thuis de meeste tijd doorbrengen. Omdat een goede nachtrust essentieel is voor een productieve dag, is het belangrijk dat de slaapkamer rust uitstraalt en dat je er kan ontspannen. De inrichting van de slaapkamer kan hier een goede bijdrage aan leveren. Het gebruik van zachte kleuren en verlichting geven een ontspannen gevoel. Voor meubels ben je bij OTTO ook aan het juiste adres. In onze webshop vind je vele bedden, kledingkasten, matrassen, nachtkastjes en vele andere artikelen voor in je slaapkamer. Laat je inspireren door ons ruime aanbod.