Extra tafelruimte komt altijd goed van pas. Een bijzettafel is daarom essentieel in de woonkamer.

De veelzijdigheid van een bijzettafel

Het decoratieve bijzettafeltje
De functie van het bijzettafeltje wordt vaak onderschat. Vele zien het bijzettafeltje als een extra accessoires binnen het huis die vaak gebruikt wordt voor de opvulling van een lege hoek of kale muur. Uiteraard kan het bijzettafeltje hier prima voor dienen. Kies bijvoorbeeld een mooi bijzettafeltje uit die past in jouw interieur. Het liefst moet dit kleine meubel wat meer karakter aan je woning geven. Om deze boost te creëren is het belangrijk dat het bijzettafeltje past in de stijl van je huis. Van Marokkaanse bijzettafeltjes die je versierd met mooi Arabisch servies tot aan simpele houten krukjes vol met plantjes en kaarsjes. Elk bijzettafeltje brengt een andere sfeer in je huis.

Het handige bijzettafeltje
Voornamelijk voor de kleine woningen heeft het bijzettafeltje een functionele rol. In vrijwel elke ruimte kan deze kleine meubel geplaatst worden. Omdat een kleine woning vanzelfsprekend weinig ruimte heeft, kan een bijzettafeltje dienen als een vervangend meubel. Zo gebruik je een bijzettafel als salontafel voor het plaatsen van drankjes en hapjes wanneer je lekker lui voor de TV ligt. Ook kan een bijzettafel dienen als opslagplaats voor in de keuken. Het ontwerp van het bijzettafeltje is daarbij wel belangrijk, want niet elk bijzettafeltje is hiervoor geschikt. Zo heb je bijzettafeltjes met verschillende laden die hiervoor prima te gebruiken zijn. Ook kun je je bijzettafeltje gebruiken als TV-meubel of klein dressoir. Een bijzettafeltje als laptop-meubel is overigens ook heel handig.

Bijzettafeltjes bij OTTO
In het assortiment van OTTO vind je een hoop verschillende bijzettafeltjes die allen zowel handig als decoratief zijn. Er zijn tal van verschillende ontwerpen en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een handig bijzettafeltje als hulp in de keuken of een bijzettafeltje voor je plantjes en vaasjes, je vindt het in het assortiment van OTTO. Voor elke huisstijl is er wel een ander bijzettafeltje die de extra karakter en de extra boost aan je woning geeft. Kijk voor alle bijzettafeltjes snel in ons assortiment en laat je verrassen!