Een buffetkast bestaat uit twee delen. Het onderste gedeelte is dicht en het bovenste is open.

Presenteer al je mooie spullen in een buffetkast

Een echte aanwinst voor je interieur

Heb je veel bijzondere spullen, zoals vakantiefoto’s, je favoriete servies of beeldjes, maar weet je niet waar je ze neer moet zetten? Een buffetkast biedt voor jou de uitkomst. Een buffetkast is erg handig als opbergruimte maar ook als een soort van showroom om al je bijzondere spullen uit te stallen. Doordat de buffetkasten glazen deurtjes of open schappen hebben, zijn je spullen altijd goed te zien. OTTO biedt buffetkasten in prachtige landelijke stijlen en in verschillende maten. Deze zullen een ware aanwinst zijn voor je interieur. Neem eens een kijkje in ons assortiment en ontdek welke buffetkast het best zal passen in je woning.

Hoe creëer ik extra opbergruimte?

Wanneer je je woning hebt verrijkt met een mooie buffetkast of vitrinekast zal je waarschijnlijk nog ruimte tekort komen voor al je spullen. Nog een extra kast kopen is een optie, maar er zijn eenvoudigere manieren om extra opbergruimte te creëren. Onderstaand geven we je een aantal tips hoe je meer opbergruimte kunt creëren, zodat je spullen niet overal hoeven rond te slingeren.

  • Salontafel. Een salontafel is in vrijwel elk huis te vinden. Hierop leg je vaak je magazines, afstandsbedieningen en bijvoorbeeld onderzetters. Een tip is om een salontafel met lades aan te schaffen, zodat je hier al deze spullen in kunt leggen. Een goedkopere optie is het aanschaffen van een mandje.
  • Kasten. Wanneer je altijd veel spullen hebt liggen op je lage kast, overweeg dan een hoge(re) kast. In de hoogte kan je veel meer spullen opbergen en dan hoef je ook niet alles los op je kast te leggen.
  • Dozen. Een eenvoudige oplossing om veel spullen in op te kunnen bergen. Wanneer je ze niet veel gebruikt, stop ze dan in een doos en zet deze op een plek waar je makkelijk bij kunt, zoals in of op je kast. Ze zijn vaak ook in leuke kleuren verkrijgbaar, dus een oude kartonnen doos is niet je enige optie.
  • Bed. Onder je bed kom je waarschijnlijk nooit, maar je hebt er wel veel plaats om dingen onder op te bergen. Je kan hiervoor rolbare lades kopen, maar je kan ook laden onder je bed laten maken door een timmerman, of je doet het natuurlijk zelf.
  • Meterkast. Ieder huis heeft er één, maar je gebruikt lang niet alle ruimte. Losliggende schoenen kan je in de meterkast kwijt of bevestig een aantal plankjes in de meterkast om spullen op te bewaren. Zo is alles uit het zicht en netjes opgeruimd!