Breng je huis tot leven met een fotoschilderij

Is een schilderij van Vincent van Gogh, Vermeer of Picasso niet jouw stijl? Wil je liever een natuurbeeld of een skyline aan je muur maar vind je een poster zo studentikoos? Dan is een fotoschilderij misschien wel de manier om jouw huis aan te kleden. Realisme maar dan op een moderne manier. Een fotoschilderij is een afbeelding die met een speciale techniek geprint is op glas, linnen of hout. Hierdoor heeft het een luxere uitstraling dan een poster en komt er geen olieverf aan te pas!

Afbeeldingen verschillen van natuurbeelden tot stadsgezicht, van abstracte beelden tot landschappen en dieren. Zwart-wit, kleur of met kleuraccenten: alles is mogelijk! Ook zijn er fotoschilderijen met tekst en zonder en met verschillende afmetingen. Een heel groot fotoschilderij van een bos kan rust uitstralen in je woonkamer. Een kleiner schilderij met een grappige afbeelding past perfect in de slaapkamer van de kinderen. Een lijst om de foto kan het fotoschilderij helemaal afmaken maar ook zonder rand is het een echte blikvanger.

Naast verschillende afmetingen, zijn er ook fotoschilderijen met meerdere elementen. Zo kan de wanddecoratie bestaan uit één hoofd fotoschilderij, maar ook uit een set. Een afbeelding is dan gesplitst naar 2 of 3 losse elementen. Deze kunnen samen één afbeelding vormen maar ook verschillende afbeeldingen weergeven. Een fotoschilderij kan daardoor verschillende uitstralingen hebben. Door deze veelzijdigheid komt een fotoschilderij in bijna elk interieur tot zijn recht.