Bijzondere momenten moet je showen. Geef je foto's daarom een mooi plekje en hang ze aan de muur.

Presenteer je mooiste kiekjes in een leuke fotolijst

Niet meer in de kast maar aan je muur!

Op bijzondere momenten zul je vaak foto’s maken om altijd naar dit moment te kunnen terugkijken. Op deze manier kun je dit moment voor altijd vastleggen. De meeste mensen maken veel foto’s wanneer ze op vakantie zijn. Op deze plek kom je misschien nooit meer en daarom is het een geschikt moment om de mooiste plekjes op een opname vast te leggen. Wanneer je thuiskomt zet je de foto’s op je computer en misschien maak je ook nog wel een fotoalbum. Dit is leuk om af en toe in te bladeren, maar eigenlijk ligt deze voornamelijk in de kast en kijk je er weinig naar om. Een manier om je mooiste kiekjes nooit te vergeten, is het plaatsen van je foto’s in een leuke fotolijst. Dan kan je op elk moment van de dag mooie herinneringen ophalen van dit bijzondere moment.

Fotolijsten bij OTTO

Ben je op zoek naar een leuke fotolijst om je meest bijzondere opnames in te presenteren? Neem dan eens een kijkje in onze webshop om een geschikte lijst te vinden. Bij OTTO hebben we lijsten voor één of voor meerdere foto’s. De lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, materialen en vormen. Ontdek in onze collectie in welke lijst je foto het best tot zijn recht komt.

Fotomuur

Wanneer je meerdere foto’s hebt die je wilt inlijsten, kun je bij OTTO terecht voor fotolijsten voor meerdere foto’s. Ook kun je ervoor kiezen om zelf losse fotolijsten te kopen en zelf in indeling van meerdere lijsten te maken. Met deze fotomuur kun je zelf het aantal en de grootte bepalen. OTTO biedt fotolijstjes in verschillende groottes, maar wel in dezelfde stijl zodat je ze goed met elkaar kan combineren. Onderstaand geven we je enkele tips hoe je een mooie fotomuur kan maken.

  • Foto's. Maak ten eerste een selectie van de foto’s die je graag in een lijstje wil hangen.
  • Waar?. Houd er rekening mee dat een fotomuur veel ruimte inneemt en een echte blikvanger is. Als de ruimte al aardig druk ingericht is, zal een fotomuur de ruimte te druk kunnen maken.
  • Compositie. Om een mooie compositie van de fotomuur te krijgen, zou je vóór het kopen van de lijsten zelf de vorm van de lijstjes kunnen uitknippen en op de muur plakken. Dan kan je goed nagaan of het mooi lijkt of dat je toch iets moet veranderen. Heb je weinig inspiratie? Op het internet zijn genoeg voorbeelden te zien van leuke creaties.
  • Lijstjes. Laat de foto’s afdrukken wanneer je de lijstjes hebt aangeschaft. Dan weet je zeker welke afmetingen je moet hebben.