Voor iedereen de perfecte gangkast

Wat is een gangkast?

Een gangkast is, hoe kan het ook anders, een kast die je op de gang zet. Een gangkast kun je voor veel verschillende dingen gebruiken. Zo is hij bestemd voor een scala spullen, zoals schoenen, jassen en sjaals. Als je je jassen handig op wilt hangen, moet je kiezen voor een model met ophangsysteem. Door een gangkast oogt je gang een stuk opgeruimder en erg stijlvol. Ook kleine spullen, zoals sleutels en handschoenen kun je hier erg goed in opbergen. Andere winter spullen zoals mutsen en sjaals hou je ook mooi op één plek met een gangkast.

Wat voor soorten gangkasten zijn er?

Over het algemeen zijn gangkasten smalle, hoge kasten. Je hebt ook modellen die laag zijn. Een gangkast is vaak smal omdat er in een hal of gang meestal niet zo veel ruimte is. Als je voor een hoge gangkast kiest, creëer je meer ruimte. In de hoge gangkasten zit vaak een ingebouwde kapstok, waardoor je de jassen mooi op kan bergen.

Bij OTTO vind je een groot aantal gangkasten, zelfs modellen die uit verschillende delen bestaan! Zo kun je een ruimtelijk effect creëren door een spiegel boven je gangkast te hangen.