Met een halbankje maak je de hal het verlengde van de woonkamer

De hal is vaak het visitekaartje van je woning, het is namelijk het eerste wat gasten zien wanneer ze je huis binnenkomen. Maar ondanks dat de hal of gang een belangrijk onderdeel is van je woning, is het vaak een vergeten plek in huis. De hal mist vaak de aankleding, accessoires en uitstraling die de rest van de woning wel heeft. Trek de sfeer en uitstraling van de rest van de woning door naar de hal. Maak van de hal een ruimte die garant staat voor een warm welkom.


Geef de hal uitstraling

Een kapstok is standaard in elke hal. Maar puilt jouw kapstok uit en heb je nog meer spullen die je graag wilt opbergen in de hal? Een handig plekje om schoenen, sjaals en handschoenen op te bergen komt in elke hal van pas. Je zou kunnen kiezen voor een halkast. Deze kast geeft uitstraling aan de hal, maar neemt veel ruimte in beslag. Een andere optie om meer opbergruimte en sfeer in de hal te creëren is door middel van een halbankje.

Een halbankje geeft de ruimte meteen een andere uitstraling. En een voordeel ten opzichte van de halkast is dat halbankjes door de vaak compacte afmetingen niet in de weg staan. Het biedt een handige plek om schoenen aan te trekken. Helemaal voor de kinderen, die kunnen gemakkelijk gaan zitten en hun schoentjes aan of uit doen vlak bij de deur. Naast een handig plekje om de schoenen aan te doen, bieden halbankjes vaak ook ruimte om ze op te bergen. Veel halbankjes zijn meer dan alleen een bankje. Ze hebben vaak lades, deurtjes of mandjes. Op deze manier kan je veel spulletjes erin opbergen. Op deze manier is de hal altijd netjes opgeruimd en hoef je niet meer te struikelen over rondslingerende schoenen. Deze kunnen namelijk gemakkelijk worden opgeborgen in of onder het halbankje.


Verschillende stijlen

Er is een halbankje te vinden in zowel een landelijke als moderne stijl. Op deze manier vind je altijd een halbankje dat past bij de uitstraling van de rest van het huis. Heb je een landelijk interieur en wil je deze sfeer graag doortrekken naar de hal? Ga dan voor ene houten halbankje. Heb je een moderne inrichting, en is dit ook de sfeer die je aan je hal wilt geven? Kies dan voor moderne designs met wit hoogglans afgelakt. Neem een kijkje in het assortiment van OTTO en kies een halbankje dat voor jou de juiste uitstraling en functie heeft.