Een hoekbureau is handig om de ideale werkhoek te creëren. Een hoekbureau is praktisch en mooi!

Extra werkruimte creëren met een functioneel hoekbureau

Hoekbureaus bij OTTO

Ben je op zoek naar een hoekbureau? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres. Een hoekbureau is een meubelstuk dat je tegenwoordig op verschillende plekken ziet. Het is een verstandige keuze voor het inrichten van bijvoorbeeld je werkplek. Een hoekbureau wordt gekenmerkt door een groot werkblad. De bladvormen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, materialen en formaten. Van massief eikenhout voor een natuurlijk en slijtvast interieur tot strakke metalen of kunststof werkbladen met luxe hoogglans voor een moderne look. Kies daarom voor een hoekbureau dat aansluit bij je eigen interieur en woonstijl. Een aantal bureaus hebben poten die in hoogte verstelbaar zijn, zodat je een bureauhoogte kunt kiezen die je zelf prettig vindt.

Een bureaublad wordt vaak al snel rommelig door schrijfgerei, papieren en mappen. Daarom zijn veel hoekbureaus voorzien van ladeblokken, waarin je gemakkelijk je spullen kunt opbergen en ordenen. Op deze manier houd je je werkplek overzichtelijk en netjes.

Welke voordelen biedt een hoekbureau?

In de webshop van OTTO vind je een divers aanbod bureaus. Vaak wordt er gekozen voor een recht bureau, maar een hoekbureau brengt meerdere praktische voordelen met zich mee. Hieronder zullen we de drie belangrijkste verschillende voordelen op een rij zetten.

  • Ruimte. Een hoekbureau creëert veel werkruimte, voornamelijk door het grote oppervlak van het bureaublad. Daarnaast kan het hoekbureau in de hoek van de kamer worden geplaatst, waardoor er meer ruimte overblijft en de werkkamer automatisch groter oogt.
  • Groot werkblad. Het belangrijkste kenmerk van een hoekbureau is het grote werkblad. Dit in tegenstelling tot een rechte bureautafel. Met het grote werkblad heb je veel ruimte voor een computer, schrijfwaren en andere werkbenodigdheden.
  • Functioneel. Een hoekbureau kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Het combineert als het ware een werkbureau met een computertafel voor de ideale werkplaats.

Welk hoekbureau is voor jou het handigst?

Als eerste is het belangrijk om vast te stellen wat je wilt. Heb je alleen een computer bureau nodig, of heb je altijd heel veel spullen op je bureau liggen? Heb je veel opbergruimte nodig bij je werkplek? Kies dan voor een hoekbureau met veel lades en vakjes. Er zijn veel modellen met geïntegreerde planken en kasten, voor extra opslag. Als je vaak van inrichting verandert, is het handig om een hoekbureau te kopen waarbij je de hoek kan verstellen.

Welk hoekbureau staat het mooiste in jouw kamer?

Het is vooral belangrijk dat je, bij het kiezen van een hoekbureau, rekening houdt met de huidige inrichting. Heb jij een moderne, lichte stijl? Een hoekbureau met hoogglans is misschien voor jou een goede keuze. Is jouw huis in een landelijke stijl ingericht? Een bureau gemaakt van hout doet het waarschijnlijk erg goed.

Bij OTTO bieden we een ruim assortiment aan hoekbureaus aan, zodat iedereen vindt wat hij zoekt.