Welke kapstokken zijn er bij Otto.nl?

Een kapstok hoort thuis in ieder huis. Hang je jassen netjes op zodat het geen rommel wordt in je huis en kies eventueel voor mandjes zodat ook handschoenen en andere accessoires netjes opgeruimd zijn.

Voor het design van een gang, hal of entree biedt otto.nl een heleboel leuk garderobemeubilair dat je zelf kunt samenstellen: kapstokken, jas rails en garderobepanelen met muurbevestiging voor je jassen, vakken voor je jassen, laarzen, mutsen en hoeden, sleutelboxen, paraplu houders voor een nette kast, muurkasten en planken die ruimte besparen en natuurlijk veel spiegels.

Inhoudsopgave

Wat moet ik overwegen bij het kopen van een kapstok?
Wat is het voordeel van een kapstok meubelset?
Op welke hoogte moeten de kapstokhaken of kapstok rails hangen?
Kist of bankje in de gang: Heb ik dat nodig?
Hoeveel ruimte biedt een schoenenkast?
Zo kun je kapstokken voordelig bestellen

Wat moet ik overwegen bij het kopen van een kapstok?

Voordat je een nieuwe kapstok koopt, moet je bewust zijn van wat je moet opbergen. Hoeveel en wat voor garderobe meubilair is daar voor nodig? Hoeveel volume moet het meubilair aankunnen? Meet de ruimte op waar het garderobe meubilair moet komen, om tijdens het bestellen van het meubilair de correcte grootte te bepalen. Veel kasten en elementen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Dus de kapstok kan harmonisch worden geïntegreerd in het bestaande interieur. Is je gang erg klein en donker? Dan kun je het beste witte of lichte kapstok meubels kopen, eventueel met spiegel elementen. Dit laat de entree van je huis groter en vriendelijker lijken. In zeer grote, lichte gangen daarentegen doen donkere houten meubels het goed. Natuurlijk moet je je altijd laten leiden door je persoonlijke smaak.

Wat is het voordeel van een kapstok meubelset?

Kapstok of garderobe sets bestaan uit verschillend meubilair die gemaakt zijn van hetzelfde materiaal en met dezelfde stijl. De sets bij OTTO zijn samengesteld uit verschillende elementen. Typische driedelige varianten bestaan uit een wandpaneel, schoenenkast en spiegel. Bij vierdelige sets is er bijvoord nog een dressoir of bankje toegevoegd.

Op welke hoogte moeten de kapstokhaken of kapstok rails hangen?

Een voorgeschreven hoogte voor het ophangen van kapstokhaken of rails is er natuurlijk niet. Houd bij het ophangen deze twee criteria in je achterhoofd: Ten eerste moet de haken moeten voor ieder familielid gemakkeljk bereikbaar zijn. Ten tweede moet de langste winterjas die je bezit niet op de grond hangen, er moet nog genoeg ruimte zijn om een stel winterlaarzen er onder op te bergen. Kleine tip:Kapstokhaken hebben het voordeel dat je ze op verschillende hoogtes kan bevestigen. Dit bespaart ruimte, omdat er op deze manier meer jassen naast elkaar kunnen hangen wanneer ze niet allemaal op dezelfde hoogte hangen. Bovendien kom je de kinderen op deze manier ook tegemoet.

Kist of bankje in de gang: Heb ik dat nodig?

Stoelen, bankjes en kisten worden gebruikt in de gang zodat je kunt gaan zitten om je schoenen aan te trekken. Dit is niet alleen bedoeld voor ouder bezoek. Kisten of kratten zijn uiterst praktisch: ze zorgen voor extra opslagruimte voor winterlaarzen, rubberen laarzen, schoenenpoets kit etc.

Hoeveel ruimte biedt een schoenenkast?

Bij otto.nl vind je schoenenkasten met verschillende dieptes, zodat er voor elke woning een passend meubelstuk is. Schoenenkasten met deuren kunnen worden voorzien van een schoenenklep of een dubbele klep zodat er 8-32 paar schoenen in passen. Hoeveel plaats de desbetreffende schoenenkast heeft hangt af van de diepte en de breedte en is te vinden in de productbeschrijving.

Zo kun je kapstokken voordelig bestellen

Heb je dringend een nieuwe kapstok of garderobemeubel nodig, maar wil je geld besparen? In de OTTO webshop vind je niet alleen een eerlijke prijs. Je kan altijd wel aanbiedingen verwachten, waar je soms tot €100 of meer kunt besparen. Ook heb je waarschijnlijk al gehoord van onze gunstige afbetaling. Als je ervoor kiest, kun je deze manier van betalen ook combineren met een 4 maanden lange pauze op de betaling. Beide betalingswijzen zijn verbonden met een kleine meerprijs, krediet wordt vooraf vastgesteld. In de webshop kun je alle details vinden. Daar kun je ook het bedrag en dus de maandelijkse betalingen vaststellen.