Een nieuwe kinderfauteuil kopen doe je bij OTTO!

Kinderen, ze spelen met vrienden, studeren hard voor school, ravotten en maken muziek. Met zo'n spannend leven verdienen ze een gezellige plek waar ze kunnen ontspannen. Kinderfauteuils zijn meubelen die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Zo zijn ze erg kindvriendelijk en aangepast aan hun grootte. Met een kinderfauteuil creëer je direct een eigen plekje in huis voor je kind, welke zich uitnodigt tot knuffelen en spelen. In plaats van alleen maar op de grond of op ongemakkelijke stoelen te zitten, kunnen de kinderen zich als volwassenen voelen in hun eigen kleine woonkamer. Hieronder vertellen we je o.a. welke opties je hebt qua kinderfauteuils en hoe je ze het beste schoon kunt houden.

Inhoudsopgave

Kies je voor een kinderfauteuil in het fel roze, rood en blauw of ga je liever voor neutrale kleuren als bruin grijs of beige?
Hoe maak ik een kinderfauteuil schoon?
Op zoek naar een goedkoop kinder stoeltje?

Kies je voor een kinderfauteuil in het fel roze, rood en blauw of ga je liever voor neutrale kleuren als bruin grijs of beige?

Kinderfauteuils zijn er in veel verschillende kleuren. Zo is er voor ieder wat wils. Mocht je nog niet weten naar welke kleur je precies op zoek bent, laat je dan inspireren op onze webshop. Ben je al wel op zoek naar een specifieke kleur? Gebruik dan de handige kleurenfilters aan de linkerkant. Wil je graag dat de kinderfauteuil opvalt zodra je de kinderkamer instapt? Kies dan voor een leuk opvallend kleurtje zoals roze, oranje of geel. Mocht je het liever wat neutraler hebben, dan zijn er ook genoeg leuke opties. Zo hebben we kinderfauteuils in het lichtgrijs, lichtblauw en beige.

Kinderfauteuil velvet

Wil je jouw kind de meest zachte optie bieden? Kies dan een kinderfauteuil van velvet. Naast dat het door zijn zachtheid super comfortabel aanvoelt, heeft het ook nog eens een hele mooie uitstraling. Je vindt velvet kinderfauteuils in diverse kleuren op onze webshop. Het grote voordeel van een velvet stof is dat het duurzaam materiaal is, waardoor het over het algemeen langer mooi blijft.

Kinderstoel fauteuil met print

Naast dat er keuze is uit heel veel verschillende kleuren, is er ook keuze uit veel verschillende prints. Dit voor de kinderen die liever iets anders hebben dan enkel een kleurtje. De printjes variëren enorm. Zo kun je kiezen voor een rustig printje met bijvoorbeeld een leuke beer of kat, maar ook voor drukke printjes waarbij de gehele fauteuil is versierd.

Hoe maak ik een kinderfauteuil schoon?

Waar kinderen spelen, kan het soms vies worden. Kinderfauteuils zijn dan ook gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen die zeer gemakkelijk schoon te maken zijn. Het is van belang om de fauteuil met regelmaat schoon te maken zodat hij langer mee zal gaan. Er zijn kinderfauteuils met en zonder hoes. Een kinderfauteuil zonder hoes maak je in principe schoon met de stofzuiger. Stof, zand en kruimels hebben de neiging om zich op te hopen rond de naden. Belangrijk is dan ook om deze hoekjes extra mee te pakken.

Kinderfauteuil met hoes

Wanneer er een hoes aanwezig is, zijn er iets meer opties qua het schoonmaken van de kinderfauteuil. Sommige fauteuils hebben een afneembare hoes welke in de wasmachine mag, dit is een ideale en zeer snelle manier. Belangrijk hierbij is wel om eerst de onderhoudsinstructies op het product etiket te lezen.

Wanneer de hoes niet afneembaar is, kun je er voor kiezen om schoon te maken met een stofzuiger. Belangrijk hierbij is dat je de stofzuiger op een laag vermogen zet, en een speciaal bekledingsmondstuk gebruikt. Dit alles om de hoes te beschermen. Heb je een hoes van polyester of synthetisch leer? Dan kun je hem ook afvegen met een vochtige doek. Hiermee haal je gemakkelijk eventuele onzuiverheden weg.

Op zoek naar een goedkoop kinder stoeltje?

Ben je op zoek naar en goede aanbieding? Gebruik de handige prijsfilter waarmee jij je minimum en maximum prijs kunt ingeven. Afgeprijsde kinderfauteuils kun je gemakkelijk herkennen aan de button "Sale" linksboven op de afbeelding.