13 artikelen

Met kinderkamer accessoires creëer jij de droomwereld van je kind

De kinderkamer is de leukste en meest speelse kamer binnen het huis. ’s Nachts moet het de ultieme rustplaats voor kinderen zijn, maar overdag de plek waar ze ongestoord kunnen spelen. Een kinderkamer is een ruimte waar kinderen zich kunnen wanen in een compleet andere wereld. Een wereld die gevormd wordt door de brede fantasie waarover zij beschikken. Om die fantasie net wat leuker te maken, maak je van de kamer van je kind de meest tastbare versie van hun fantasie. En dat doe je natuurlijk met de leukste kinderkamer accessoires!


Kinderkameraccessoires bij OTTO

Bij OTTO vind je verschillende kinderkamer accessoires die elke kinderfantasie werkelijkheid maken. Natuurlijk is er een verschil tussen de kinderkamer accessoires van de jongetjes en de kinderkamer accessoires van de meisjes. Waar de jongetjes fantaseren over ridders, kastelen en draken, denken de meisjes aan prinsessen, elfjes en prachtige paleizen. Kijk voor alle kinderkamer accessoires dus snel in het assortiment.


Ridders en kastelen

Vooral in de fantasie van jongens is het verhaal van ridders en kastelen een waar spektakel. Op zoek naar kastelen en galopperend op een paard rennen zij de hele kinderkamer door. Het gevecht met de boze draak is in deze fantasie ook niet te missen. Om dit spektakel leven in te blazen vind je bij OTTO de kinderkamer accessoires die hierbij passen. Zo maak je van de half-hoogslaper van je zoon een kasteel met de stoffen toren die bevestigd wordt aan de ladder. Ook vind je grote zitdraken en speeltunnels en maak je de wereld van je kind compleet posters van ridders en kastelen.


Prinsessen en elfjes

Geef je dochter de prinsessenkamer waar ze over droomt met de kinderkamer accessoires van OTTO. Ook voor haar heb je stoffen prinsessentorens die vast te maken zijn aan een half-hoogslaper. Maar met een leuke elfen- of prinsessentent wordt de slaapkamer ook omgetoverd tot de ultieme droom. Wil je haar echt blij maken met een wereld vol wonderen? Ga dan voor het hemelbed met mooie prinsessengordijnen. Ook voor haar zijn er posters die de kinderkamer doen opfleuren.


Andere kinderkamer accessoires

Het assortiment van OTTO blijft niet beperkt tot ridders en prinsessen, maar breidt zich uit van Hello Kitty tot Mickeymouse en van leuke schoolspullen tot schattige tafeltjes en stoeltjes. De kinderkamer kun jij aankleden zoals je kind dat wilt met de diverse kinderkamer accessoires van OTTO.