Fris je interieur op met sfeervolle kussenhoezen

Een eenvoudige en goedkope oplossing voor verandering

Het inrichten van je woning kost veel tijd en in de meeste gevallen ook veel geld. Wanneer je voor meubels en overige artikelen in een bepaalde stijl hebt gekozen, zal je hier vele jaren gebruik van maken. Echter, na verloop van tijd raak je misschien al uitgekeken op de inrichting, maar het aanschaffen van andere meubels zal een flinke investering zijn. Een mogelijkheid om je woning eenvoudig op te frissen is het aanschaffen van accessoires. Dan hoef je geen andere meubels te kopen, maar toch kan je je interieur een ander uiterlijk geven. Een voorbeeld hiervan is het aanschaffen van kussenhoezen. Vervang je oude kussenhoezen voor een frisse nieuwe kleur of print en je kunt je woning een hele andere uitstraling geven. Je hoeft hiervoor niet eens nieuwe kussens te kopen!

Welke kussenhoezen heeft OTTO?

Je zoekt uiteraard een kussenhoes dat precies om je kussen past, zodat je geen nieuw kussen hoeft te kopen. Daarom geeft OTTO je een ruime keus aan kussenhoezen in verschillende groottes. Tevens zijn er kussenhoezen in vele kleuren en leuke printjes. Zo vind je snel een kussenhoes dat bij je kussen en interieur past! En als je toch één of meerdere nieuwe kussens zoekt, dan kun je op onze webshop terecht voor passende modellen bij je inrichting. Tevens vind je andere accessoires die je woning een leuke sfeer kunnen geven. Ontdek op onze webshop welke mogelijkheden er zijn.

Tips om je kussens te combineren

  • Kleur. Kussenhoezen zijn vooral geschikt wanneer je op de kleur van je oude kussens bent uitgekeken en je je interieur wilt opfrissen. Zorg er wel voor dat de kleur van je kussens in stijl zijn met de rest van je interieur. Een kleur die past bij bijvoorbeeld je gordijnen of muur zal je interieur mooi een geheel laten vormen. Als je een bank hebt in meerder kleuren, voorkom dan dat je kussens in verschillende kleuren of prints gebruikt. Dan krijgt het al snel een drukke uitstraling. Als je bank een effen kleur heeft, dan zullen verschillende kleuren erg leuk staan bij je inrichting.
  • Formaat. Veel mensen gebruiken kussens van het hetzelfde formaat, maar waarom niet verschillende groottes gebruiken? Ook kussens in verschillende stijlen geeft een speels effect. Het lijkt niet alleen leuk, maar het geeft ook extra comfort!
  • Waar? Kussens zullen in de meeste gevallen op een bank of stoel liggen, maar bijvoorbeeld op de grond of een tafeltje zullen ze ook leuk lijken. Als je extra zitplaats nodig hebt, stapel je de kussens van groot naar klein op de grond. Dit lijkt netjes opgeruimd en het geeft een leuk effect.