Ter decoratie en voor comfort

Ben je toe aan een nieuwe inrichting voor je woning? Het is iets waar veel mensen vaak over nadenken, maar toch vinden veel mensen het lastig om de knoop door te hakken. Ten eerste kost het veel geld, maar ook moet je de tijd zien te vinden om alles opnieuw in te richten. Je muren een nieuwe kleur geven, andere meubels en wellicht een andere vloer leggen. Om een samenhangend geheel te maken, heb je ook nog vele mogelijkheden om accessoires te gebruiken. Beeldjes, schilderijen, wanddecoratie of spiegels, van alles is mogelijk. Een ander voorbeeld van een sfeervol accessoire zijn sierkussens. Sierkussens zijn verkrijgbaar in vele kleuren en daarom zijn ze gemakkelijk te combineren met je interieur. Wanneer je ze combineert met bijvoorbeeld de kleur van je muren kan je een mooi geheel laten vormen in je interieur. Het voordeel is dat sierkussens weinig hoeven te kosten.

Sierkussens bij OTTO

Elke woning heeft een eigen stijl en is ingericht met andere kleuren. Daarom heeft OTTO een groot aanbod aan sierkussens, in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen. Hiermee kun je je woning leuk decoreren en tevens kan het je comfort verhogen. Heb je al kussens, maar heb je deze liever in een andere kleur? Dan heeft OTTO ook een ruim aanbod aan kussenhoezen. Hiermee kan je op een simpele en relatief goedkope manier je interieur een andere kleur geven.

Waar moet ik op letten?

  • Formaat. In veel huizen zie je dat mensen kussens van hetzelfde formaat gebruiken, maar heb je ook wel eens nagedacht om kussens van verschillende groottes te gebruiken? Het geeft een speels effect wanneer je ze van groot naar klein op de bank legt.
  • Kleuren. Vind je het moeilijk om te bepalen welke kleur sierkussens je moet gebruiken? Kijk eens welke kleuren je nog meer gebruikt in je woning en combineer deze met je sierkussens. De kleur van je muur, bank, meubels of andere accessoires geven vaak een goede mogelijkheid om te combineren. Wanneer je verschillende kleuren kussens wilt gebruiken, zorg dan dat het niet te druk wordt. Als je al veel kleuren in je woning gebruikt, kan je beter neutrale kleuren in je sierkussens gebruiken.
  • Plaats. Sierkussens zullen het mooist staan op je bank of stoel in de woonkamer. Dit is ook de plaats waar men ze meestal neerlegt. Een andere mogelijkheid is om je kussens op de grond te leggen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het kan decoratief lijken wanneer je ze van groot naar klein op de grond stapelt.