TV-meubel kopen?

TV-meubels zijn meer dan alleen een meubelstuk waar de tv opgezet wordt. Benieuwd naar het perfecte meubel voor jou? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt!

Inhoudsopgave

Welke soorten TV-meubels zijn er?
Welke stijlen TV-meubels zijn er?
Wat moet ik overwegen bij de aankoop van een televisiemeubel?
Hoe zit het met de service en bezorging van een TV-meubel?

Welke soorten TV-meubels zijn er?

Er zijn diverse soorten televisiemeubels. In verschillende materialen en hoogtes. Ga jij voor een houtkleurig, zwart of wit TV-meubel? Er is altijd een model dat bij jouw woonkamer past:

  • Een TV-wandmeubel is meestal een set aan meubels die tegen de muur geplaatst wordt. Deze bestaat voornamelijk uit vakken, deurtjes en laden. Een TV-wandmeubel staat volledig rond jouw tv en heeft veel opbergruimte.
  • Een lowboard is een laag model dat vaak tegen de muur geplaatst wordt. De tv kan erop gezet worden of erboven zweven. Het praktische aan dit meubel is dat het vaak weinig ruimte inneemt.
  • Op een TV-rek kun je je tv en de daarbij behorende accessoires gemakkelijk kwijt. Het rek is bijna altijd open.

Welke stijlen TV-meubels zijn er?

In ons assortiment zijn verschillende stijlen TV-meubels te vinden waaronder hoogglans meubels. Deze hebben een glanzende, spiegelende oppervlakte. Hierdoor wordt het licht dat op het meubel valt weerkaatst. Deze meubelen passen in vrijwel elke woonkamer. Liever geen hoogglans meubel voor je tv? Dan hebben we ook meubels van diverse soorten hout. Mocht je twijfelen of het meubel bij jouw interieur past, kun je altijd een gratis houtstaaltje aanvragen!

Wat moet ik overwegen bij de aankoop van een televisiemeubel?

Bij OTTO in het assortiment bevinden zich ook verplaatsbare TV- en HiFi meubels op wieltjes. Wanneer jij je tv wil kunnen verplaatsen dan is dit de ideale optie. Een andere optie is het meubel ophangen. Hierdoor creëer je een zwevend TV-meubel dat gelijk een chique uitstraling geeft aan de woonkamer. Bij de aanschaf van TV-meubilair is het handig om rekening te houden met de breedte van de televisie. Wanneer het meubel onder een TV staat moet deze niet verdwijnen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat voor uitstraling het meubel moet hebben. Moet het een natuurlijke houtkleur hebben, gelakt of geverfd zijn? Meet van te voren op hoe hoog je je televisie wilt hebben. Mag hij wel wat hoger staan of hangen? Dan kun je voor een hoger model gaan. Wanneer dit niet het geval is kun je beter voor een lowboard gaan.

Hoe zit het met de service en bezorging van een TV-meubel?

De meeste TV-meubels worden gratis bezorgd vanaf 75,-. Heb je geen lift? Dan worden ze bezorgd tot en met de 4e verdieping. Op hogere verdiepingen wordt ook bezorgd, mits er een lift aanwezig is. De bezorgers zetten het meubel op de gewenste plek neer. Wil jij meer weten over het vinden van het perfecte TV-meubel? Lees dan hier hoe je een TV-meubel vindt in 4 stappen.

Populaire TV-meubels:

Hoogglans TV-meubels

Goedkope TV-meubels

Wandmeubels

TV-meubels sale

Witte TV-meubels