U bank kopen?

Een U bank is een bank die ideaal is wanneer je een groot gezin hebt. Er zijn namelijk genoeg zitplekken voor iedereen aangezien dit meestal een grote zitbank is. Een U bank doet zijn naam waar en de vorm is dan ook een U. Deze bank creëert een aangenaam sfeertje aangezien iedereen elkaar kan aankijken vanaf elke zitplek.

Materialen en stijlen

Deze zitbank is in verschillende materialen te verkrijgbaar. Zo hebben wij banken van imitatieleer, leer, microvezel en stof. Bovendien verkopen wij ze in allerlei maten. Heb jij een wat kleinere ruimte? Dan hebben wij voor jou een kleinere U bank. Wij hebben namelijk 2 zitsbanken maar ook 3 zitsbanken. In de productspecificaties kun jij precies zien hoe groot ieder onderdeel van de bank is. Zo kun je precies opmeten welke zitbank in jouw kamer past.

Wij verkopen onder andere Chesterfield banken, Chaise longues, slaapbanken en noem maar op. Ze zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan zwarte U banken, bruine U banken en cognac U banken. Je vind ze hier allemaal!

Ophaalservice

Je kunt door ons je oude meubel op laten halen wanneer wij een nieuw meubel bij jou komen brengen. Dit kost je eenmalig maar €14,95 en scheelt je een hoop gedoe aangezien je nu geen busje meer hoeft te huren. Het oude meubel hoeft enkel dezelfde afmetingen te hebben als het nieuwe gekochte meubel en klaar is kees! Koop nu je nieuwe meubel bij OTTO en laat je oude meubel door ons ophalen.