Wandkasten

Eeuwenlang was de kist het belangrijkste opbergmeubel. Pas in de 17e eeuw vervangen de rijke kooplieden deze kisten voor mooiere toog-, kolom- en kussenkasten. Later werden er zelfs muurkasten gebouwd in zowat iedere woning. Aangezien we steeds meer spullen krijgen om op te bergen, ontstaat er een toename van de vraag naar opbergruimte. Vandaar dat er sinds die tijd steeds modernere kasten zijn gebouwd, onder andere de wandkast.

Een wandkast wordt geplaats in huis om bergruimte te creëren. De meeste kasten zijn afsluitbaar met deuren, terwijl de wandkasten voornamelijk bestaan uit open gedeeltes. Naast deze open gedeeltes, heeft het ook vaak lades. Hier kan je spullen in opbergen die je niet direct wilt zien liggen. Een groot voordeel van deze wandkast is dat je alles overzichtelijk kan zien liggen Daarnaast ziet het er ook nog sfeervol uit, aangezien er vaak leuke accessoires in worden geplaatst. Nog een bijzonder details is de boekenkast trap die je tegen de kast aan kan zetten. Dit geeft je woning een klassieke sfeer.

Wandkasten van de beste kwaliteit: verkrijgbaar bij OTTO!

Laat je meevoeren in het brede online aanbod van OTTO. Daar winkel je de hele dag door op je gemak naar de beste artikelen; op de momenten dat het jou uitkomt. Maak snel een keuze uit een van de artikelen van ons uitgebreide aanbod wandkasten. Natuurlijk bezorgt OTTO ook jouw bestelde artikelen gewoon bij je thuis. En is er iets niet goed? Stuur dan alles eenvoudig binnen 30 dagen terug.