Wil je niks missen?

Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op je eerstvolgende bestelling.

 

Altijd als eerste op de hoogte
Exclusieve kortingsacties
€5,- Welkomstkorting

 

Voordelen van de OTTO nieuwsbrief

Aan het inschrijven van de OTTO nieuwsbrief zitten naast de welkomskorting nog andere voordelen.
Deze voordelen staan hieronder beschreven:

 

Altijd als eerste op de hoogte
Met de nieuwsbrief word jij altijd als eerst op de hoogte gesteld van verschillende acties bij OTTO. Zo weet jij altijd welke speciale acties er bij OTTO te vinden zijn en heb jij als eerste toegang tot deze acties. Daarnaast word je ook op de hoogte gesteld van nieuwe trends en collecties. Hierdoor weet jij als nieuwsbriefabonnee precies wat er op dit moment in de mode is.
 
Exclusieve kortingsacties
Speciaal voor alle nieuwsbriefabonnees zijn er regelmatig exclusieve kortingsacties. Deze kortingsacties ontvangen alleen nieuwsbriefabonnees per mail in hun mailbox. Gedurende het jaar profiteer je daardoor exclusief van bijvoorbeeld extra korting op alle mode.
   
Als eerste toegang tot SALE en nieuwe collecties
De nieuwsbriefabonnees worden altijd als eerste op de hoogte gesteld van de SALE. Wanneer je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief, heb je hier dus als eerste toegang tot. Daarnaast worden nieuwe collecties ook als eerste bekend gemaakt via de nieuwsbrief. Als je jezelf hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief ben je dan ook als eerste op de hoogte van nieuwe producten in ons uitgebreide assortiment.
   
€5,- korting op je eerste bestelling
Om je welkom te heten ontvang je op je eerste bestelling €5,- korting bij een minimale bestelwaarde van €20,-.

 

Voorwaarden van de OTTO nieuwsbrief

OTTO nieuwsbrieven
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen. Nu bij inschrijving €5,- korting op je eerstvolgende bestelling. Minimale bestelwaarde: €20,-.

Privacy
De bescherming van jouw persoonsgegevens is bij Otto B.V. vanzelfsprekend. Je e-mailadres wordt uitsluitend intern gebruikt en wordt nooit voor commercieel gebruik verstrekt aan derden.

Actievoorwaarden

  • Kortingscodes en OTTO-waardebonnen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden ingewisseld tegen contant geld;

  • Per bestelling kun je slechts 1 kortingscode of OTTO-waardebon gebruiken;

  • Indien er een minimale bestelwaarde aan een actie is verbonden, hebben deelnemers alleen recht op de actie als de waarde van de behouden artikelen voldoen aan de minimale bestelwaarde.

 

Overige voorwaarden
Met het inschrijven voor de OTTO nieuwsbrief verklaar je dat je naam, geboortedatum, adres en emailadres gebruikt mogen worden voor alle bedrijven handelend onder de naam van Otto B.V. Hierdoor kun je reclameboodschappen ontvangen van OTTO en LASCANA. Mocht je je willen afmelden dan kan dat te allen tijde in de desbetreffende nieuwsbrief.