Black Friday 2018

Black Friday: je hebt er wellicht al eens van gehoord. Misschien denk je ongeveer aan Black Friday kortingen, Black Friday aanbiedingen en Thanksgiving. Maar wat is Black Friday nou precies?

Wat is Black Friday?

Black Friday is de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Thanksgiving valt altijd op de vierde donderdag van november. De daaropvolgende vrijdag heeft bijna iedere Amerikaan een dag vrij van werk. Dit is dus voor veel Amerikanen de uitgelezen kans om lekker te gaan shoppen! Black Friday wordt in Amerika gezien als de start van de inkopen voor het kerstseizoen. Daarom geven allerlei winkels in Amerika hun consumenten de mooiste Black Friday aanbiedingen en kun je er de beste producten krijgen voor de leukste prijzen. Black Friday schoenen zijn bijvoorbeeld al een begrip geworden omdat deze op Zwarte Vrijdag vaak erg goedkoop worden aangeboden. Gelukkig voor jou is Black Friday ook overgewaaid naar Nederland!

Black Friday Nederland

Black Friday acties komen in Nederland als paddenstoelen uit de grond. Black Friday Nederland is tegenwoordig dus ook een groots evenement. Ondanks dat we geen Thanksgiving vieren, geven winkels je op de vierde vrijdag van november sinds een paar jaar de beste Black Friday aanbiedingen. Zwarte Vrijdag is dus ook in Nederland een fenomeen geworden.

Black Friday aanbiedingen

Op Black Friday scoor jij dus ook de mooiste producten voor de scherpste prijzen, gewoon in Nederland! Black Friday aanbiedingen en Black Friday kortingen kunnen ontzettend groots en hoog zijn dus sla absoluut je slag op deze dag. Als je op zoek bent naar goed geprijsde, fantastische kerstcadeaus is Black Friday dé dag om alert te zijn. Daarnaast is Zwarte Vrijdag, omdat het vlak voor Sinterklaas valt, ook de perfecte gelegenheid om op het laatste moment je Sinterklaas inkopen te doen. Denk bij al het shoppen en koopjes jagen trouwens niet alleen aan offline Black Friday shoppen: juist online vind je de mooiste Black Friday kortingen. Waar precies? Op www.otto.nl natuurlijk!

Wat biedt OTTO mij op Black Friday?

Ook OTTO houdt van Black Friday! Aan de hand van onze Black Friday acties geven wij jou op Black Friday de mooiste kortingen. Wat dacht je van ongelofelijke kortingen op mode en wonen? Daarnaast profiteer je van de grootste Black Friday aanbiedingen in ons multimedia assortiment. Ook Black Friday schoenen vind je natuurlijk bij ons! En wat dacht je van kerstjurkjes? Of zoek je nog mooie woonaccessoires om je huis klaar te maken voor de kerst? OTTO zal je vrolijk maken op Black Friday!

Black Friday korting op OTTO!

Ben je benieuwd geworden naar wat wij jou precies bieden op Black Friday 2018? Bekijk dan de OTTO Black Friday pagina! Hier vind je kortingen op onze assortimenten wonen, multimedia, mode en ga zo maar door! De beste Black Friday aanbiedingen vind je op otto.nl. OTTO biedt mooie Black Friday kortingen op de website. Zwarte Vrijdag is het immers maar één keer per jaar! Profiteer jij ook graag van de hoogste Black Friday kortingen en doe je mee aan Black Friday Nederland? Bestel dan bij OTTO en kies uit een ruim assortiment met Black Friday aanbiedingen. Wij leveren de bestelde artikelen snel bij je thuis af.