De Material Girl collectie exclusief bij ons | OTTO

De exclusieve Material Girl collectie van Madonna en haar dochter Lola

Material Girl

Madonna en haar 14-jarige dochter Lourdes Leon (Lola) vinden het heerlijk om in elkaars kledingkast te snuffelen en lenen dan ook vaak kleding van elkaar. Ze hebben nu hun krachten gebundeld en samen een kledinglijn ontworpen, genaamd Material Girl. Dit verwijst natuurlijk naar dé jaren ’80 hit van Madonna. De lijn bestaat al even in Amerika, maar is nu dan eindelijk ook in Nederland beschikbaar, exclusief bij OTTO!

“Lola doet eigenlijk het meeste werk”

Madonna geeft stiekem toe dat Lola eigenlijk het meest doet. Ze vindt het heerlijk om haar dochter zo creatief bezig te zien. “Het is erg leuk als Lola een bespreking binnenkomt en geheel de leiding overneemt. Ik zit dan van een afstandje rustig toe te kijken en laat haar al het werk doen!”

Jaren ’80 invloeden

Lola haalt veel inspiratie uit de kledingkast van haar moeder. “Ze zit altijd in mijn kledingkast te snuffelen. Ze combineert mijn dingen met spullen uit haar favoriete winkels, waardoor ze weer een hele nieuwe look creëert. Deze look is altijd wel geïnspireerd op de jaren ’80 en op de manier waarop ik me toen kleedde, dus dat zal wel in het DNA zitten!”

Georgia May Jagger

Georgia May Jagger, dochter van rocklegende Mick Jagger en voormalig topmodel Jerry Hall, is het nieuwe gezicht van de collectie. Ze is de opvolgster van Taylor Momsen (bekend van Gossip Girl) en Kelly Osbourne. Deze meiden beschrijven de kledingstijl perfect. Ze zijn jong, trendy, stoer en hebben een eigen stijl, precies waar de MG-collectie voor staat.

Alle laatste trends

Gekke prints, oversized sweaters, metallic broeken, leren jassen, kant en studs, alle laatste trends komen voorbij! Snel shoppen dus, en verander in een echte rock & glamour material girl!

Bekijk nu de gehele Material Girl collectie of shop andere trendy merkkleding bij OTTO!


" />