91 artikelen

adidas Superstar

Creëer jouw unieke look met de oldschool adidas Superstar! Dit klassieke model staat geweldig onder een simpele broek of onder een rokje. Zowel voor dames en heren als kinderen helemaal super(star) dus!

De adidas Superstar zijn echte klassiekers

De adidas Superstar zijn echte klassiekers onder sneakers. Tegenwoordig is het begrip ‘hip’ een belangrijk woord bij zowel hipsters, bloggers, fashionista’s en beroemdheden. Zij kunnen dan ook niet achterlopen op deze hippe trend en hebben vast en zeker een paar adidas Superstars in hun kast staan. Deze trend is niet alleen populair bij hen, maar iedereen is van de adidas Superstar gaan houden. Het is een klassiek model, waardoor erg tijdloos. Momenteel zijn er tal van verschillende uitvoeringen. Niet alleen de witte superklassieker met aan de zijkant de zwarte strepen, maar ook met dieren- en bloemenprints, verschillende kleuren en glimmende exemplaren. De Superstar schoenen zitten erg comfortabel en zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen, van jong tot oud.

Wist je dat…

  • de adidas Superstar de bijnaam ‘shell teen’ heeft?
  • de adidas Superstar schoen geïntroduceerd werd als een basketbalschoen en door 75% van alle NBA-spelers werd gedragen?
  • de verkoop van de Superstars toenam door het rap trio die een lied maakte genaamd ‘My adidas’.
  • in 1986 zelfs een reclame-deal werd gesloten voor 1 miljoen dollar tussen de rapgroep Run DMC en adidas?
  • tegenwoordig Pharrel Williams het merk naar een hoger fashion level tilt en zijn eigen Superstar collectie heeft? De Supercolor collectie!

OTTO heeft diverse soorten uitvoeringen van de adidas Superstar. De populaire witte sneakers, maar ook andere kleuren als blauw, groen of rood.

Historie adidas schoen

Het verhaal van het populaire merk adidas begon allemaal in 1924, waar oprichter Adi Dassler de missie had om atleten te voorzien van het best mogelijke materiaal. Ongeveer 25 jaar later werd de bekende adidas schoen met de 3 zwarte strepen gelanceerd. Adi Dassler vond persoonlijke verhalen van atleten erg belangrijk om te verbeteren. Hierdoor ontstond er veel vertrouwen onder de atleten voor het merk. In 1986 werd de adidas schoen door middel van een rap lied dat werd gezongen tijdens een concert, ook gezien als een street fashion trend. Sindsdien is adidas een merk voor zowel topsporters als voor liefhebbers van een hippe sneaker.