Geschiedenis Converse All Stars

Dagelijks dragen miljoenen mensen All Stars van Converse. Het merk is in 1917 opgericht onder de naam All stars. Het doel was om de basketbalmarkt te bereiken. Chuck Taylor verkondigde dat het zijn favoriete schoenen waren en sindsdien is het merk niet meer te stoppen! Het merk koos ervoor om de naam te veranderen naar Converse All-Star en in 2003 is Converse overgekocht door het merk Nike.

Inhoudsopgave

Modellen, materialen en kleuren
All Stars wit, All stars zwart
All Stars zwart

Modellen, materialen en kleuren

All Stars wit, All stars zwart

De bekende Converse All stars zijn toch wel de witte All Stars. Je hebt lage witte All Stars, hoge witte Allstars, stoffe witte Allstars maar ook leren All star sneakers. In de zomer wordt deze schoen veelal gedragen onder spijkerbroeken maar ook onder rokjes en jurkjes. Combineer het met een leuk wit topje en het matcht perfect.

All Stars zwart

Iedereen kent ze wel: de zwarte All Stars. Deze worden ook veel gedragen onder rokjes en onder casual outfits. Ze staan eigenlijk overal wel leuk onder. In de zomer kun je deze sneakers dragen met blote benen en in de winter kun je ze combineren met een leuke panty met eventueel een printje erop. Er zijn van de zwarte variant ook lage All Stars en hoge All stars te verkrijgen.

Het zijn tegenwoordig dus geen sportschoenen meer maar ze worden gedragen door iedereen. In de online webshop van OTTO vind je All Stars voor dames, heren en kinderen! Neem gauw een kijkje en loop er met je hele familie sportief bij.