Nike Air Max

Nike Air Max: al sinds 1987 de sneaker voor een sporty look en comfy voeten.

Inhoudsopgave

Wat is er bijzonder aan Nike Air Max?
Wanneer draag ik Nike Air Max-sneakers?
Hoe creëer ik de perfecte sporty look?
Welke kledingstijlen passen nog meer bij Nike Air Max?
Zijn de Nike Air Max sneakers geschikt om de hele dag op te lopen?

Wat is er bijzonder aan Nike Air Max?

De technieken die in de schoenen uit de collectie Nike Air Max zijn gebruikt, zorgen voor een optimaal draagcomfort en de beste bescherming tijdens sportieve activiteiten. Zo zijn de schoenen voorzien van ingebouwde luchtkussens die voor een prettige vering zorgen en gelijk een mooi detail vormen in de zool.

Wanneer draag ik Nike Air Max-sneakers?

In de lijn Nike Air Max vind je zowel schoenen voor in je vrije tijd als voor tijdens je training. Ga je graag hardlopen of doe je aan fitness? Dan vind je in de collectie Nike Sportswear verschillende competente sportschoenen die je voeten optimaal ondersteunen. Heb je alleen een sportieve look op het oog? Ook dan zijn er tal van sportsneakers in trendy kleuren die jouw outfit helemaal af maken.

Hoe creëer ik de perfecte sporty look?

Om helemaal in dezelfde stijl te blijven, kies je voor sportieve items van Nike of een ander gerenommeerd sportmerk bij je Nikes. Denk hierbij aan een trainingsbroek of short, een los vallend T-shirt en de daarbijbehorende accessoires zoals een baseballcap en een sporthorloge. Maar ook een sportief rokje en comfy sweater passen natuurlijk helemaal bij deze look. Zo kom je lekker vlot voor de dag.

Welke kledingstijlen passen nog meer bij Nike Air Max?

Naast een kleurrijke sporty stijl kun je ook gaan voor een streetlook. Combineer daarvoor witte of grijze sneakers met een used of destroyed jeans en draag daarboven een trendy T-shirt. Wil je iets netter voor de dag komen? Zwarte Nike Air Max-schoenen matchen heel goed met een donkere outfit. Draag bijvoorbeeld verschillende laagjes zwart voor een gedistingeerde, persoonlijke look.

Zijn de Nike Air Max sneakers geschikt om de hele dag op te lopen?

Dankzij de speciale technieken zitten Nike Air Max-schoenen je als gegoten. Na het indragen kun je hier dan ook gerust de hele dag mee op stap. Alsof je op pantoffels loopt, terwijl je toch heel trendy voor de dag komt.

Voor heren zijn de Nike Air Max-schoenen verkrijgbaar in de maten 36 t/m 48,5 en voor dames in de maten 35,5 t/m 40.

De sportsneakers zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, van zwart/wit tot mint, olijfgroen en koraalblauw.