Nike Flyknit sneakers

Nike Flyknit schoenen zijn nauwsluitende en vrijwel naadloze sneakers. Daarom zijn Nike Flyknits comfortabele schoenen. Ze worden dan ook door veel atleten als runningschoenen gebruikt. Het zijn ook goede hardloopschoenen aangezien ze een goede ondersteuning bieden en ventileren waar nodig. Dit komt doordat ze bij de productie gebruik maken van sterke vezels. Deze bieden een ultieme rek bij iedere beweging.

Inhoudsopgave

Geschiedenis Nike Flyknits
Duurzame sneakers
Nike Flyknit dames en heren

Geschiedenis Nike Flyknits

Vier jaar geleden lanceerde Nike haar eerste schoen die ontworpen is met behulp van de Flyknit technologie. Door deze technologie kunnen lichtgewichte comfortabele runningschoenen ontworpen worden. De eerst gelanceerde Nike Flyknit was de Flyknit Racer. Hierna zijn er nog vele andere Nike schoenen ontworpen door middel van de Flyknit technologie.

Duurzame sneakers

Buiten het feit dat deze sneaker is ontworpen voor ultiem comfort is zijn productie ook nog eens goed voor het milieu. Het is daarom een duurzame schoen. Er wordt namelijk bijna geen afval geproduceerd bij het maken van Nike Flyknits.

Nike Flyknit dames en heren

In onze online webshop verkopen wij Nike Flyknits voor heren en dames. Bekijk hier alle Nike Flyknits in verschillende kleuren en stijlen. Kies jij bijvoorbeeld liever voor een effen printje of voor een patroontje op je sneakers? Je vind hier o.a. Nike Flyknits in de sale! Shop nu jouw favoriete runningschoenen voor een mooi prijsje bij OTTO!