We hebben alle filters gewist, omdat we anders geen artikelen konden vinden die aan je filteropdracht voldeden.

Outdoorjassen

In de buitenlucht

Survivallen, wandelen, skiën, kamperen: er is genoeg te doen in de buitenlucht. Voor de echte avonturier maar ook voor iemand die van een middagje wandelen houdt. Zelfs in Nederland zijn er genoeg spannende activiteiten te vinden, en doordat er vaak een fikse wind staat en er altijd wel een bui kan vallen is het altijd belangrijk dat je kleding aanschaft die outdoor-proof is. Waterdicht en winddicht dus, maar ook warm en van het juiste materiaal.

Outdoor avonturiers

In Nederland mag je dan wel geen echte wildernis hebben, buiten onze grenzen zijn er genoeg avonturiers geweest die de wildernis getrotseerd hebben. Dat levert vaak de spannendste verhalen op, waar veel mensen die ook wel eens het roer om zouden willen gooien zich mee kunnen identificeren. Robinson Crusoe is misschien wel het oudste verhaal en een van de meest bekende. In de film Into the Wild van Sean Penn wordt het verhaal verteld van Chris McCandless, die zijn ultieme droom waarmaakt: leven in de wildernis van Alaska. Ook andere films zoals 127 Hours en Wild laten dit soort verhalen zien.

Outdoorjas

Niet alle avonturiers waren even goed voorbereid. Zonder goede bescherming op pad gaan kan dan ook erg gevaarlijk zijn. Door een goede outdoor jas aan te schaffen ga je goed voorbereid op pad en ben je beschermd tegen kou, wind en regen. Het fijne aan een goede outdoor jas is dat zodra het te warm wordt je hem uitdoet. Door je onderkleding daarop aan te passen ben je wel te allen tijden beschermd maar heb je het niet snel veel te warm. Bij OTTO hebben we een ruim assortiment outdoor jassen. En vergis je niet: outdoor jassen zijn zeker ook voor dames bedoeld. En doordat we ze niet alleen in het zwart maar ook in leuke kleuren aanbieden vind je bij OTTO zeker wat je zoekt.