Hippe bikini’s in alle soorten en maten

Populariteit bikini

Pas sinds de jaren zestig in de 20e eeuw is de bikini ontstaan: het tweeledig badpak. Voorheen kenden we wel al het badpak, dat door de jaren heen is veranderd van een lang badhemd naar een kort en modieus zwempak, oftewel een badpak zoals we deze nu kennen. Sinds de komst van de bikini is het badpak meer naar de achtergrond verdwenen. De laatste jaren wordt het badpak wel weer populairder, maar de bikini blijft het populairst. Een belangrijke reden hiervoor is dat je met een bikini een minder grote afdruk krijgt tijdens het bruinen. Bovendien wordt een bikini als een vrouwelijker en modieuzer badmodestuk gezien.

Zonnen en zwemmen in modieuze badkleding

Waar jaren geleden badmode nog als voornaamste doel had het bedekken van intieme lichaamsdelen, zien we tegenwoordig een verschuiving naar het uiterlijk van de badmode. Bikini’s worden steeds kleiner en de modellen zijn belangrijker geworden. Ook kleur en materiaal worden meegenomen in de keuze van een bikini. De tijden van nu zijn hipper en onderhevig aan mode. Net als kleding kun je er ook in badmode hip uitzien!

Zwemmen is goed voor je

Zwemmen doen de meesten ter ontspanning. Maar wist je dat het tegelijkertijd ontzettend gezond is? Je verbrandt calorieën, je spieren worden soepel door lichamelijke beweging en warm water, en je conditie verbeterd. Bovendien zorgt veel zwemmen voor een strakker lichaam, waardoor jouw bikini je nog mooier zal staan!

Bikini’s bij OTTO

In onze webshop vind je een groot en modieus assortiment aan badmode. Van badpakken tot bikini’s tot strandaccessoires. De badmode is de laatste jaren steeds leuker en gevarieerder geworden. Bikini’s en badpakken hebben meer opdrukken, patronen en kleuren gekregen en de keuze aan soorten bikini’s is groter geworden. Bij OTTO vind je bandeau-bikini’s, beugelbikini’s, push-up-bikini’s en triangelbikini’s van hippe merken als Lascana, s. Oliver, Jette, Buffalo en Bruno Banani. Kortom: bij OTTO slaag je altijd voor een mooie bikini! Kies de bikini in jouw smaak en stijl en bestel deze eenvoudig en snel online, zodat je op je gemak thuis de bikini kunt passen. Mocht de maat of het model toch niet goed zijn, dan kun je de bikini retourneren of kosteloos ruilen voor een andere leuke bikini in onze webshop!