Functioneel en modieus: de windjack

Functionaliteit Windjack

Ben je veel en graag buiten? Dan is een windjack ideaal. Deze jas zorgt er voor dat de wind er niet doorheen komt, zodat je het niet snel koud zal krijgen wanneer je buiten bijvoorbeeld aan het wandelen bent. Een windjack is meestal ook waterdicht en heeft een capuchon, waardoor deze jas prima gedragen kan worden wanneer het regent. Verder is de jas van ademend materiaal gemaakt waardoor je niet snel gaat zweten. In het assortiment van OTTO zijn ook windjassen te vinden die een fleece binnenkant hebben, wat deze jas extra comfortabel maakt om te dragen vooral op de koudere dagen. Het is belangrijk bij het aanschaffen van een windjack, dat de jas zelfs wanneer je bukt niet boven je broek uitkomt, anders heeft de winddichtheid van deze jas niet het optimale effect.

Ook nog modieus

Naast dat een windjack een functioneel en praktisch kledingstuk is, proberen merken zoals onder andere Nike, Adidas, Jack Wolfskin en The North Face deze jassen ook zo modieus mogelijk te maken, met verschillende kleuren en prints. Dit zodat je er ook op de regenachtige en koude dagen trendy bij loopt!

Windjack bij OTTO

Ben je op zoek naar een fijne outdoor jas? Dan is een windjack zeker aan te raden om aan je gaderobe toe te voegen. In het assortiment van otto.nl zijn zowel kortere als lange windjassen van hoge kwaliteit te vinden. Je kan daarnaast ook kiezen uit verschillende kleuren, van simpel naar heel modieus.