Alle mode artikelen / General / Mode / 18 december 2020

Dit zijn dé bh’s voor kleding met een open rug!

De perfecte jurk vinden is erg lastig. Met de feestdagen in zicht is jouw zoektocht naar de perfecte jurk misschien nog in volle gang of ben jij al voorzien van een fantastische party outfit? Jurken met een open rug zijn ontzettend mooi, elegant en stijlvol en daarom ideaal voor de feestdagen, maar wat voor BH draag je hier eigenlijk onder? Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw prachtige open rug wordt verpest door een BH-bandje. Gelukkig zijn hier een paar simpele, goede oplossingen voor. Niet iedereen voelt zich comfortabel zonder BH, daarom laten wij je 4 manieren zien hoe jij een BH kunt dragen in combinatie met een feest outfit met open rug. Met deze tips kom jij fashionable aan bij het kerstdiner of bij jouw NYE party en zal jij de show stelen met jouw fantastisch mooie open rug!

Bh's open rug

Show it: kanten BH of braletteKanten bh

Wanneer je een jurk met open rug draagt wil je dit mooie detail natuurlijk zo veel mogelijk showen. Een saai BH-bandje past niet bij deze outfit en dit bandje wil je ook zeker je outfit niet laten verpesten. Het kan echter ook erg mooi en sexy zijn om een stukje BH te laten zien. Een kanten bralette kan ontzettend mooi staan onder een jurkje met open rug. Ook lingerie met een mooie, kanten achterkant kan jouw outfit net die extra touch geven. Dit is de ideale oplossing wanneer je graag wat extra steun wilt en je niet comfortabel voelt zonder BH. Naast dat het erg praktisch is, maak je je outfit nog wat extra sexy en stijlvol!

Plak BH’s bij een outfit met open rug

Plak bh open rug

Voor dames met een niet al te grote cupmaat is de plak BH ideaal. Een plak BH bestaat uit twee siliconen cups die op de borsten worden geplakt. Aan deze cups zitten verder geen bandjes waardoor de plak BH ideaal is voor kleding met een blote rug. Doordat de cups van siliconen gemaakt zijn, plakken ze goed aan de borsten vast en bieden ze voldoende ondersteuning zonder dat jij last hebt van een zichtbaar bandje op de rug. Ideaal dus!

Heb jij een jurk met ook aan de voorkant veel cut-outs waardoor een BH snel zichtbaar is? Kies dan voor siliconen plakkers in plaats van een plak BH. Siliconen plakkers zijn eigenlijk een kleinere variant van de plak BH. Deze plakkers bedekken alleen de tepels waardoor je er zeker van bent dat er geen stukje BH te zien is!

Low back straps

Low back strap open rug

Wil je graag een ‘echte’ BH dragen zonder dat er bandjes zichtbaar zijn? Dan zijn low back straps ideaal! Een low back strap is eigenlijk een losse BH band die je gebruikt om je BH op de onderrug vast te maken. Wanneer je deze gebruikt, maak je je BH niet op de normale manier op je rug vast maar maak je de low back strap vast aan het uiteinde van je BH band. Deze low back kruis je voorlangs je buik om hem vervolgens op de onderrug weer vast te maken aan het andere uiteinde van je BH bandje. Je maakt je BH bandje dus eigenlijk een stuk langer waardoor je hem op je onderrug vast kunt maken. Je BH bandje zal op deze manier niet zichtbaar zijn op je open rug. Trek voor de zekerheid een strapless BH aan zodat je er zeker van bent dat er ook geen schouderbandjes te zien zijn. Op deze manier kun jij een ‘normale’ BH dragen zonder dat jouw outfit verpest wordt door BH bandjes!

Een body met open rug

Body open rug

Body’s heb je in erg veel verschillende soorten en vormen. Zo zijn er ook erg veel body’s met een open rug te vinden. Dit is ideaal om te dragen onder een jurk met open rug. Door een body met cups en een open rug te dragen krijgen jouw borsten extra steun, zullen jouw borsten de hele dag goed op hun plek blijven zitten én komt jouw open rug prachtig naar voren doordat er geen BH te zien is. Heb jij een mooie jurk met open rug op het oog voor de feestdagen? Met een body met open rug zie jij er gegarandeerd fantastisch uit in jouw party outfit! En niet geheel onbelangrijk, deze body kan ook na de feestdagen nog perfect gedragen worden! Benieuwd welke lingerie jij nog meer kunt dragen tijdens de feestdagen? Lees dan onze blog over de mooiste lingerie voor de feestdagen!

Vind jij een jurk met open rug ook helemaal geweldig? Met deze tips hoef jij in ieder geval niet meer te strugglen over wat voor BH je eronder draagt. Wat voor BH draag jij het liefst bij een outfit met open rug?

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Combineren Feestdagen Lingerie Mode

Lotte van Hooijdonk
You might also like