Alles voor je fiets bij OTTO


Wij als Nederlanders fietsen eigenlijk overal naar toe. Op je fiets naar je werk is voor ons geen raar fenomeen. Een goede fiets is dus van essentieel belang, maar ook accessoires voor je fiets zijn van belang.

Fietshelm

Wanneer je in de bossen gaat mountainbiken of wielrennen is het van belang dat je een goede fietshelm op hebt. Een fietshelm is niet verplicht in Nederland, maar als je gaat fietsen in Oostenrijk of Duitsland dan ben je dit wel verplicht. Neem dus altijd een fietshelm mee als je in het buitenland wilt gaan fietsen.

Fietsslot

Een fietsslot zorgt ervoor dat je fiets niet snel weggehaald kan worden. Als je verzekerd wilt zijn van een goed slot, dan kan je het beste een Abus fietsslot aanschaffen. Abus is een bekend fietsenslot merk en heeft altijd hoogwaardige kwaliteitssloten. Schaf er snel een aan zodat je de dieven afschrikt!

Rugzak 

Een handtas op de fiets is meestal niet erg handig, maar een rugzak is dat in grote mate wel. Een rugzak is fijn, want hij hangt op je rug waardoor het gewicht verdeeld wordt over je schouders. Daarnaast kan je in een rugzak meer meenemen dan in een handtas. Een handtas moet je al snel aan je stuur hangen en dat zorgt ervoor dat je eerder van je fiets af valt doordat een handtas gemakkelijk ergens achter blijft hangen. Niks is veiliger dan een rugzak!

Het assortiment bij OTTO 

Bij OTTO in de webshop kan je voor fietshelmen, rugzakken en fietssloten terecht. Maar ook kan je er fietskleding en verschillende fietsen vinden. Eigenlijk alles wat je nodig hebt als je wilt gaan fietsen.