Trendy badmode voor elke vrouw


Een dagje op het strand of aan het zwembad is natuurlijk enorm relaxed en ontspannen. Je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen wanneer je in de zon ligt. Voor elk lichaam is er een ander soort badmode. Of je nu een appel, peer, plank of zandloper figuur hebt, bij OTTO vind je de juiste bikini of badpak.  

Welke badkleding past bij jou?

De perfecte bikini is voor elke vrouw anders. Het heeft enorm te maken met de grootte van de borsten, heupen en het figuur. Welke bikini past bij jouw figuur?

Tips voor vrouwen met een kleine buste

Wanneer je geen grote borsten hebt, kan je een bikini kopen met push-up pads. Dit zorgt ervoor dat je borsten wat voller lijken zodat je lichaam meer in verhouding is. Het moet er wel realistisch uitzien dus ga niet voor een extreme push-up. Een triangeltopje is het beste als je je borsten wat groter wilt laten lijken. Daarnaast werkt het ook mee als je een versiering hebt aan de randen van het topje of met een drukke print.

Tips voor vrouwen met een grote buste

Allereerst is het belangrijk dat je je borsten een goede ondersteuning biedt. Met een beugelbikini laat je je borsten kleiner lijken en een triangelbikini is zeker geen goed idee. Je borsten kunnen dan gaan hangen en dat wil je absoluut niet als je op het strand loopt. Meestal betaal je iets meer als je een bikini wilt kopen die geschikt zijn voor grote borsten. Dit komt doordat de kwaliteit van de stof vele malen beter is. Ga voor een bikini met goede kwaliteit, die extra centen zijn het meer dan waard!

Tips voor vrouwen met brede heupen 

De gouden tip luidt als volgt “hoe groter het broekje, des te meer zullen je heupen opvallen”. Koop dus een bikinibroekje met touwtjes in plaats van een broekje met een hele brede rand. Hierdoor zullen je heupen minder breed lijken. Daarnaast kan je er ook voor zorgen dat de aandacht afgeleid wordt door een opvallend topje.

Tips voor vrouwen met volle billen

Menig vrouw zal jaloers zijn wanneer je met je volle billen over het strand loopt. Toch voel je je misschien wat onzeker wanneer je billen soms uit je bikinibroekje tevoorschijn komen. Je kan het beste een hipster of een short aan trekken zodat je billen helemaal bedekt worden. Daarnaast kan je ook een soort overslagdoek aanschaffen en die omknopen om je middel.

Tips voor vrouwen met een buikje

Wanneer je een beetje een buikje hebt, wil je absoluut niet dat iemand dat ziet. In dit geval is het verstandig om een badpak te kopen. Er zijn enorm veel leuke badpakken te verkrijgen die zelfs delen van je buik kunnen corrigeren zodat het platter lijkt. Een tankini is ook zeker een optie, je buik is dan toch bedekt. Daarnaast kan je altijd een jurkje, blouse of overslagdoek dragen over de badkleding.

Tips voor vrouwen met een plankenfiguur

Wanneer je een plankfiguur hebt, wat eigenlijk niet meer betekent dan een mager figuur zonder veel rondingen, dan kan je het beste een bikinibroekje kopen met een brede rand. Je heupen lijken daardoor voller dan dat ze werkelijk zijn. Een monokini kan ook heel goed staan wanneer je niet zo veel rondingen hebt. Ga voor felle kleuren zodat de aandacht niet naar je vorm gaat maar naar de plekken die je wilt.  

De kleur van een bikini/badpak

Na een winter zonder zon ben je er vaak niet bruiner op geworden. Dit betekent dat je witte melkflessen tevoorschijn gaan komen. Als je absoluut geen tintje hebt en wit bent is het verstandig om de kleuren geel, zwart en wit absoluut niet te dragen. Wel is het een goed idee om een bruine, roze of lichtblauwe bikini aan te trekken. Wanneer je toch al wel een tintje hebt of van jezelf al een bruine huid dan kan je juist wel een witte of zwarte bikini dragen. De kleur van je huid zal op die manier positief opvallen!

Kijk uit met een witte bikini!

Heb je een witte bikini gekocht, kijk dan uit voordat je hem draagt. De witte stof kan namelijk makkelijk doorschijnen en dat wil je absoluut niet als je gaat zonnen. Maak de bikini thuis nat en trek hem aan. Op die manier weet je zeker dat de bikini niet of wel doorschijnt!

Weet je niet welke bikini/badpak je moet aanschaffen?

Koop er direct wat meer zodat je thuis goed kan kijken welke het beste bij je figuur en huidskleur past. Daarnaast is het ook verstandig om meerdere modellen in huis te hebben zodat je fijn kan afwisselen wanneer je een bleke huid hebt en een getinte huid!