1 artikel

De mooiste wintersportkleding vind je hier!

Wintersportkleding

Elk winterseizoen trekken weer vele Nederlanders naar de skioorden. De top 3 populairste landen zijn nog steeds Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland. De snowboots, ski’s en snowboards worden weer uit de kast gehaald. Zoek jij binnenkort de witte bergen op en ben je ook nog zoek naar nieuwe wintersportkleding? Dan vind je hier de warmste en mooiste skijassen, skibroeken en thermo-ondergoed. Kortom; alles wat je zoekt om je te beschermen tegen het koude winterweer tijdens je vakantie. In onze webshop vind je ski- en snowboardkleding van onder andere merken als O’neill, Roxy en Billabong. Heb je gevonden wat je zoekt? Bestel je kleding dan snel en makkelijk online. Veel plezier met je nieuwe aankopen tijdens de winterport!

Skiën of Snowboarden

Of je nu gaat snowboarden of skiën een goede voorbereiding is vereist. Naast kwalitatieve wintersportkleding, is het ook belangrijk dat je word geadviseerd over de juiste uitrusting. Je wilt immers veilig en zelfverzekerd van de pistes afdalen. Maar wat is nou de juiste uitrusting voor jou? Dit hangt van een aantal factoren af, zoals je gewicht, je lengte, ski niveau en het gebied waar je wil skiën. Goed passende skischoenen, op jouw lengte aangepaste skistokken zijn ontzettend belangrijk om blessures te voorkomen. Als je gaat snowboarden zijn er ook een aantal belangrijke aandachtspunten. Er zijn allerlei soorten en maten snowboards. We kunnen 3 soorten snowboards te onderscheiden; freesytle, alpine en freeride. Ook bij het kiezen van de juiste snowboard geldt; laat je goed adviseren. Welk type snowboard bij jou past, is afhankelijk van je interesse, stijl en niveau. Een alpine snowboard is bijvoorbeeld minder geschikt voor voor beginnende snowboarders dan een freeride of een freestyle board.

Tip:

Om optimaal te kunnen genieten van je vakantie moet je niet vergeten om ook tijdens je wintersportvakantie een warming-up en cooling-down te doen. Zo voorkom je vervelende blessures en spierpijn tijdens je vakantie.