Een gereedschapskoffer om al je gereedschap handig in op te bergen

Gereedschap

Bij een verbouwing of simpelweg het in elkaar zetten van een badkamerkastje kan het juiste gereedschap niet ontbreken. Dit kan elektronische gereedschap zijn of handgereedschap. Als je een echte klusser bent, is het handig je gereedschap netjes bij elkaar te houden in een handige en overzichtelijke gereedschapskoffer. Gereedschapskoffers zijn verkrijgbaar met inhoud en zonder inhoud. De koffers zijn voorzien van handige vakken om je gereedschap in op te bergen en te sorteren. Veel koffers schaf je aan als een set. In zo’n koffer zit dan bijvoorbeeld een 30-delige set met het meest gebruikte gereedschap. Zo heb je eenvoudig de belangrijke spullen bij elkaar in koffer of gereedschapskist.

Een boormachine of hamer voor elke klus

De meeste gereedschapskoffers zijn voorzien van schroeven, schroevendraaiers, boren, boormachines, hamers en steeksleutels. Maar er zijn ook koffers met schuurmachines, meetgereedschap, decoupeerzagen of houtzagen. Bedenk welk gereedschap je kan gebruiken en waarvoor je het nodig hebt. Gereedschap kan worden onderverdeeld in vier verschillende en belangrijke categorieën met bijbehorend gereedschap:

  • Handgereedschap: hamer, boor, frees, priem, lijmtang, schroevendraaier, zaag
  • Meetgereedschap: meetlat, meetlint, rolmaat, steekpasser, waterpas
  • Machinegereedschap: boormachine, draaibank, cirkelzaag, schuurmachine, knipschaar
  • Tekengereedschap: passer, liniaal, cirkelmal, trekpen, tekentafe

Klusjesmannen

Tegenwoordig zien we steeds meer vrouwen die aan het doe-het-zelven zijn, echter zijn het de mannen die het grote kluswerk opknappen. Want wist je dat mannen driekwart van alle klussen op zich nemen? Dit is gebleken uit een onderzoek van USP Marketing Consultancy. Vrouwen zijn goed voor decoratieve klussen, zoals schilderen en behangen. Tja, welke vrouw wil geen echte klusjesman? Een doe-het-zelver is toch ideaal!

Voor al je gereedschap kun je terecht bij OTTO

Als je op zoek bent naar gereedschap of een gereedschapskoffer, kun je een kijkje nemen in onze webshop. Je vindt er een zeer groot aanbod verschillend gereedschap van kwalitatief goede merken als Bosch en Mannesmann, voor elke klus iets geschikts. Of je nou een boor nodig hebt en een schroevenset om planken aan de muur te vervaardigen en een kastje in elkaar te schroeven, of een goede hamer voor je timmerwerk, bij OTTO vind je het allemaal. Ook gereedschapssets in koffers of lege kisten om je spullen in op te bergen vind je bij OTTO. Je besteld de artikelen eenvoudig online vanuit huis en wij zorgen dat ze bezorgd worden. Bijkomend voordeel is dus dat je de bouwmarkten niet af hoeft te struinen op zoek naar geschikt gereedschap!