Wat zijn creepers?

Creepers schoenen zijn damesschoenen met een hoge plateau zool. Men noemt ze ook wel platform shoes. Sinds de Tweede Wereldoorlog worden er al Creepers gedragen. Deze schoen was ideaal voor een soldaat aangezien deze rubberen zool niet veel geluid maakt bij het lopen. Bovendien waren ze ook iets groter met een plateauzool en zo konden ze beter over bepaalde dingen heen konden kijken. Tegenwoordig dragen veel bekendheden weer Creepers sneakers. Hierdoor is de schoen weer terug in beeld gekomen en hij wordt tegenwoordig weer veel gedragen.

Hoe draag je Creepers?

Je kunt deze sneaker combineren met stoere spijkerbroek of zwarte outfit voor een stoere look, maar hij valt ook prima te combineren met een schattig jurkje of rokje met blote benen. Je kunt ze bijvoorbeeld ook combineren met een crop top of een bikerjack.

Doordat de schoen bestaat uit een groot plateau zijn ze ook enorm praktisch. Je bent namelijk een paar centimeter groter en voor kleine mensen kan dit enorm belangrijk zijn. Bovendien hoef je niet veel moeite te doen om er goed op te lopen, wat bij pumps wel noodzakelijk is, aangezien het plateau zo fijn loopt dat het net voelt alsof je op slippers loopt.

Creepers merken

In onze online shop vind je Creepers in verschillende kleuren, maten en stijlen. Zo hebben wij Puma Creepers, Vans Creepers maar ook Converse Creepers. Allen dus met een mooi plateau. Creepers zijn de fashiontrend van nu! Shop nu jouw favoriete Creepers online bij www.otto.nl