167 artikelen

Schoenen van Skechers in verschillende soorten en kleuren

Het verhaal achter Skechers

Voor de geschiedenis van de Amerikaanse schoenenfabrikant Skechers gaan we terug naar 1992. In Manhattan Beach, Californië werd het bedrijf opgericht door Robert Greenberg en zijn zoon Michael. Voorheen had Robert het bedrijf LA Gear opgericht, ook een schoenenfabrikant in Los Angeles. LA Gear werd door vele samenwerkingen met bekende NBA-spelers en andere sterren in korte tijd razend populair. Bij haar oprichting richtte Skechers zich op het verkopen van stijlvolle laarzen en skate schoenen. Na verloop van tijd werd de collectie uitgebreid met het aanbieden van sportieve en casual kledingstijlen voor dames, heren en kinderen.

De merken van Skechers

Net als bij LA Gear, gebruikte de oprichter Robert Green vele bekende Amerikanen om het merk te promoten. Voorbeelden hiervan zijn zangers als Brandy, The Black Eyed Peas, David Cook, Britney Spears, Christina Aguilera; acteurs zoals Matt Dillon, Robert Downey Jr., Robert Lowe en atleten zoals Joe Montana, Rick Fox en Wayne Gretzky. Het voordeel van bekende mensen is dat je veel sneller publiciteit haalt en dat veel mensen zich graag willen associëren met de sterren. Skechers heeft verschillende merken onder zich, zoals Skechers Sports, Skechers USA, Active, Skechers Kids en nog veel meer. In 1998 kwam Skechers met een technologisch hoogstandje door in haar winkels een interactief fotorealistisch virtueel winkelcentrum te gebruiken.

Ben je op zoek naar schoenen van het bekende merk Skechers? In onze webshop vind je verschillende schoenen van Skechers, van instappers tot veterschoenen, laarzen, sneakers en boots. Je vindt de schoenen in vele verschillende modellen en kleuren. Neem eens een kijkje in onze webshop en ontdek welke schoenen we allemaal aanbieden.

Hoe kan ik mijn nieuwe schoenen onderhouden?

Als je nieuwe schoenen hebt gekocht van Skechers, dan is het wel zo fijn dat deze zo lang mogelijk mooi blijven. Dit kun je onder andere doen door er voorzichtig mee om te gaan, maar ook door ze op de juiste wijze te onderhouden. Ten eerste is het verstandig om je schoenen voor het gebruiken te behandelen met impregneerspray. Hiermee kan je je schoenen beschermen tegen vuil en vocht en tevens kan je voorkomen dat er vlekken op de stof komen. Afhankelijk van het gebruik, kun je het beste je schoen zo’n één keer per maand insprayen. Vooral in de winter en herfst is dit belangrijk. Voordat je ze behandelt, moet je ze eerst schoonmaken en zorgen dat ze droog zijn. Hiermee voorkom je kleurverschillen in de stof. Bij leren schoenen kun je beter ledervet gebruiken, want hiermee kan je ook voorkomen dat er scheuren in het leer komen.