37 artikelen

Kleding van VILA voor modebewuste en gedurfde vrouwen

Oprichting van VILA

In het jaar 1993 werd het merk VILA opgericht in Denemarken, als onderdeel van de wereldwijde organisatie Bestseller. Met een groot aantal aan winkels in Europa zorgt VILA dat ze in vele markten aanwezig is. Winkels van VILA vind je in Scandinavie, Nederland, Zwitserland, Duitsland, Estland, IJsland, Oostenrijk, Ierland en de Faeröer. Ruim 1.500 groothandelaren zijn verdeeld over de landen waarin het bedrijf actief is. VILA staat voor het aanbieden van producten van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Vrouwen moeten zich kunnen kleden in de nieuwste trends en op een vrouwelijke en gedurfde manier.

Het VILA-meisje

VILA is een typisch merk voor meiden en vrouwen die het beste uit hun vrouwelijke figuur willen halen. VILA noemt hen ook wel de ‘VILA-meisjes’, met drie kenmerkende eigenschappen: vrouwelijk, sensueel en mode. Vrouwen horen zelfverzekerdheid uit te stralen en dit kunnen ze doen met vrouwelijke kleding. Door het toevoegen van kleine details in stoffen en kleding komt de balans tussen vrouwelijkheid en zelfvertrouwen goed tot uiting. De tweede eigenschap is sensualiteit. Iemand die geniet van het leven, wil zich graag presenteren in de leukste kleding. Kleding en de manier waarop je het draagt, kunnen sensuele vrouwen zich laten uiten. Tot slot past mode ook bij het VILA-meisje. Het volgen van de nieuwste mode en trends geven de persoonlijkheid weer van de vrouw.

VILA-meisjes durven hun persoonlijkheid te uiten en durven te laten zien we ze zijn. Dit door het volgen van de nieuwste trends. Het VILA-meisje heeft een loyaal en open karakter en is niet bang om zich anders te kleden dan anderen. De vrijheid in kleding geeft haar de keus om echt te laten zien we ze is.

Een onderdeel van Bestseller

VILA is sinds haar oprichting een onderdeel van de wereldwijde organisatie Bestseller. Bestseller staat bekend als organisatie met vele bekende merken in kleding en accessoires. Voorbeelden hiervan zijn ONLY, Jack & Jones, VERO MODA, Selected en nog veel meer. Bestseller is een 100% familiebedrijf, in 1975 opgericht door de broers Merete Bech Povlsen en Troels Holch Povlsen. Met haar bekende merken neemt Bestseller een grote positie in op de markt voor kleding en accessoires. Belangrijke afzetmarkten voor het bedrijf zijn Europa, het Midden-Oosten, Canada en India. Hiernaast zijn ze globaal actief op het gebied van e-commerce. Bestseller verkoopt haar merken in meer dan 3000 winkels in meer dan 38 landen.