Een ruime keuze uit artikelen van Heine

Heine en de Otto Group

Wie vaker in de online winkel van OTTO shopt, zal vast bekend zijn met het merk Heine. Heine is een onderdeel van de Otto Group, één van de grootste homeshopping-organisaties ter wereld. De Otto Group heeft wereldwijd ongeveer 50.000 medewerkers en is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen. Otto B.V., de Nederlandse variant, is een onderdeel van de Otto Group.

In 1951 werd in Duitsland Heinrich Heine GmbH opgericht, door niemand minder dan Heinrich Heine. Al tijdens de oprichting wilde Heine een bijzonder merk op de markt brengen met een onderscheidend karakter. Dit is waar Heine nog steeds voor staat. Heine staat bekend als een aanbieder van stijlvolle en modieuze producten voor wonen en mode. Naast Nederland is Heine tegenwoordig actief op de markt in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. Het bedrijf presenteert haar assortiment ieder jaar in 40 catalogi en een hoofdcatalogus. Hiernaast worden consumenten geïnspireerd met voorbeelden van allerlei trendvolle mode-inrichtingen.

Het onderhouden van producten van Heine

In onze webshop vind je een ruim aanbod aan artikelen van Heine. We vinden het belangrijk dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je aankoop en daarom geven we graag een aantal tips om je producten te onderhouden.

  • Wollen kleding. Wol is een gevoelige stof en daarom is het belangrijk dat je deze stof op de juiste wijze wast. Kijk voordat je de kleding wilt wassen altijd eerst op de wasinstructies die in het kledingstuk staan. De meeste wol wordt op 30 graden gewassen, maar 40 graden is ook geen uitzondering. Wanneer je de kleding voor het eerst wast, doe je er goed aan om veilig op 30 graden te wassen. Dan weet je vrijwel zeker dat de stof niet krimpt. Na het wassen kun je het kledingstuk weer mooi in model brengen door het op te hangen in een vochtige koele ruimte.
  • Leren schoenen. Regelmatig je schoenen invetten zorgt ervoor dat ze mooi blijven en dat het leer niet gaat scheuren. Leren schoenen kun je het beste op de volgende manier onderhouden. Maak ze van te voren schoon en neem een droge doek. Breng wat ledervet aan op de doek en wrijf het vet over je schoenen. Laat het vervolgens goed intrekken voordat je ze weer draagt. Het vet zorgt er tevens voor dat je schoenen beschermd zijn tegen vocht en vuil.
  • Sieraden. Sieraden kun je het beste bewaren in een sieradenkastje of doosje zodat ze niet kunnen beschadigen. Voorkom dat je sieraden in contact komen met wasmiddelen en zwavelhoudende cosmetica. Wanneer je de afwas gaat doen, kun je dus het beste je sieraden afdoen.