341 artikelen

Het merk Superdry

Het merk Superdry is opgericht in 2003 nadat de oprichters Julian Dunkerton en James Holder een bezoek brachten aan de Japanse hoofdstad Tokyo. Het merk Superdry combineert in haar ontwerpen Japanse graphics en authentiek Brits kleermakerswerk met Amerikaanse vintage stijl. De producten van Superdry zijn te herkennen aan de hoge kwaliteit stoffen, unieke details, authentieke vintage wassingen en handgetekende graphics. Ontwerpers zijn dagelijks bezig met het creëren van de meest unieke, uitzonderlijke Superdry producten. Met haar kwalitatief hoogwaardige producten met felle, opvallende grafische opdrukken is Superdry niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Superdry is een merk waarin je overduidelijk gezien wordt!

Inhoudsopgave

Het succes van Superdry
Superdry kleding
Schoenen en accessoires van Superdry
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Superdry voor ieder moment!

Het succes van Superdry

Inmiddels heeft Superdry een diversiteit aan producten en een uitgebreid assortiment. Echter is dit niet altijd het geval geweest. Een jaar na de oprichting opende Superdry haar eerste winkel in Covent Garden London. Grote naamsbekendheid kreeg het merk pas in 2007, nadat David Beckham werd gespot in een Superdry Brad Leather Jacket. Na David Beckham volgden vele andere beroemheden zoals Zac Efron, Lauren Conrad en Kendall Jenner die ook het merk Superdry gingen dragen. Inmiddels heeft Superdry fans over de hele wereld en wordt het merk in meer dan 100 landen wereldwijd verkocht!

Superdry kleding

Superdry wordt over de hele wereld gedragen. Door het uitgebreide, gevarieerde aanbod voor mannen en vrouwen is er voor iedereen een passend Superdry item te vinden. Superdry staat bekend om haar felle kleuren en unieke details. Wat dacht je van een roze of knalgele hoodie? Of een fel rode jas waarin jij deze winter goed opvalt? Wil jij graag gezien worden en ben je niet bang om te experimenteren met verschillende kleuren en designs? Dan kan de kleding van Superdry niet ontbreken in jouw garderobe! Ook als je wat minder opvallend voor de dag wilt komen maar toch een uniek item wilt dragen, heeft Superdry perfecte items voor jou in het assortiment!

De items van Superdry kunnen altijd en overal gedragen worden. Voor heren is er een groot aanbod Superdry met onder andere truien, shirts, shorts, broeken en jassen. Voor vrouwen zijn er sportieve hoodies, truien, tops en loungebroeken te vinden. Maar ook jurken, blouses, rokken en jassen voor een meer wat meer fashionable look!

Schoenen en accessoires van Superdry

Jouw Superdry outfit style je natuurlijk af met de juiste schoenen en accessoires. Superdry biedt niet alleen een geweldige collectie unieke kleding aan. Bij Superdry vind je daarnaast ook toffe accessoires en schoenen. Deze collecties schoenen en accessoires zijn ook geïnspireerd op de Japanse graphics en de Amerikaanse vintage stijl en kun jij daarom perfect combineren met jouw andere Superdry items! In het assortiment van Superdry vind je onder andere petten, mutsen en sjaals voor zowel mannen als vrouwen!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Superdry staan gezondheid en veiligheid voorop. De meeste Superdry producten worden door partners in Turkije, China en India geproduceerd. Superdry is zich er van bewust hoe er in deze fabrieken gewerkt wordt en voelt zich erg verantwoordelijk voor het feit dat er ethisch en maatschappelijk verantwoord gehandeld wordt.

Om mensenhandel en slavenarbeid in alle fabrieken over de hele wereld te voorkomen, moet er in alle fabrieken gewerkt worden in lijn met de Ethical Trading Code of Practise, gebaseerd op de Ethical Trading Initiative basiscode. Dit is een traject waarin stapsgewijs de sociale omstandigheden binnen de bedrijfsketen verbeterd worden. Een regelmatige beoordeling van de aanpak en het regelmatig geven van trainingen aan collega’s en partners zorgt ervoor dat deze werkmethode blijf functioneren binnen Superdry.

Superdry voor ieder moment!

De unieke items van Superdry kunnen op ieder moment gedragen worden. De combinatie van graphics, felle kleuren en unieke details maken ieder Superdry item speciaal. Of jij nou graag in de spotlights wil staan of liever wat op de achtergrond blijft, bij Superdry vind je altijd een item dat bij jou past! In de webshop van OTTO vind je een ruim assortiment Superdry voor dames en heren.