The North Face voor dames en heren

Het kledingmerk The North Face staat bekend om kleding die bestemd is tegen extreme weersomstandigheden. Het merk is dan ook populair onder klimmers, extreme sporters, wintersporters en wandelaars. OTTO verkoopt een ruim assortiment aan kleding, schoenen en accessoires van het merk.

Waar komt The North Face vandaan, waar wordt het gemaakt en waarom is het zo populair?

The North Face is vernoemd naar de koudste, meedogenlooste kant van een berg. De noordkant van een berg is de moeilijkste flank voor klimmers om te beklimmen. Als je de betekenis van de naam weet, geloof je bijna niet dat The North Face oorspronkelijk in San Francisco in 1966 is opgericht. Het merk is door twee wandelfanaten opgericht. Zij willen met hun merk andere mensen helpen om hun extreme doelen te behalen. Het merk wordt in meer dan 30 landen geproduceerd en het merk werkt met meer dan 1000 leveranciers en fabrieken samen om de producten te produceren. Het merk is een wereldwijd succes.

Inhoudsopgave

Waar koop je The North Face?
Hoe valt The North Face?
The North Face shop je bij OTTO ook in de sale

Waar koop je The North Face?

In de online winkel van OTTO vind je een ruim assortiment van The North Face. OTTO verkoopt zowel dames als heren items van het merk. Van bovenkleding, tot verschillende soorten schoenen en broeken, het is allemaal verkrijgbaar. Voor elke sportieve activiteit ben je bij The North Face aan het juiste adres.

The North Face jas, Parka, jackets, en bodywarmers

The North Face heeft een ruim assortiment aan jassen. Voor iedere activiteit is de perfecte jas te vinden. Zo heb je Parka jassen van The North Face. Dit zijn jassen die oorspronkelijk uit Alaska komen. Het zijn dus warme jassen die meestal beschikken over een capuchon met bont. Ook in jackets en bodywarmers is er keus. In de product omschrijving vind je de specificaties van het product terug. Zo zijn er verschillende jassen die water- en windafstotend zijn. Handig voor sportieve outdoor activiteiten. Een bodywarmer is ideaal om te dragen over een hoodie.

Bovenkleding van The North Face: hoodies, sweaters en T-shirts

Aan bovenkleding is er een ruime keuze aan producten bij The North Face. Een fijne hoodie of sweater voor buiten sportactiviteiten en T-shirts voor warm weer of om ergens onder te dragen. Op elk product is het logo van The North Face weergegeven. Soms groot over de hele borst maar soms ook klein zodat het minder opvalt. Het logo bestaat uit de naam van het merk en het beeldmerk wat bij het merk hoort.

Broek van The North Face

Voor sportieve broeken kun je bij The North Face terecht. Voor buiten activiteiten zijn er verschillende lange broeken. Van strakke tot wat losser vallende modellen. Ook zijn er korte broeken beschikbaar. Van korte dames shorts tot wat langere korte broeken voor mannen. In de product omschrijvingen staan de materialen van de broeken weergegeven.

Schoenen en accessoires van The North Face

Op zoek naar wandelschoenen of sportschoenen? The North Face heeft verschillende soorten en maten. The North Face staat bekend om de hoge kwaliteit wandelschoenen. Daarnaast heeft The North Face sneakers voor sportactiviteiten. Ook heeft het merk zomerse sportschoenen, zoals sandalen en badslippers. Naast schoenen heeft The North Face ook nog verschillende tassen en andere accessoires die helpen bij een outdoor activiteit, zoals petten. Bij tassen zijn het vooral rugzakken en sportassen die verkrijgbaar zijn bij The North Face.

Hoe valt The North Face?

Om de juiste keuze in de maten te maken, kun je gebruik maken van de matenlabel. Deze vind je terug boven de maten door te klikken op 'Wat is mijn maat?'. Er komt dan een tabel tevoorschijn met verschillende afmetingen en welke maat hierbij hoort. De afmetingen kun je zelf opmeten en zo kun je goed bepalen welke omvangmaten van jou bij welke maat horen. Door gebruik te maken van de matenlabel is de kans groot dat je gelijk de juiste maat besteld.

The North Face shop je bij OTTO ook in de sale

De mooiste The North Face artikelen kun je ook in de sale vinden bij OTTO. Sale artikelen zijn te herkennen aan het sale logo wat links bovenin bij het product staat weergegeven. De nieuwe prijs vind je in het rood weergegeven onder de product afbeelding. In het groen lees je het uiteindelijke bedrag wat je bespaard met de korting.