Elo

Elo huishoudelijke artikelen overtuigen je door hun hoge kwaliteit. In onze webshop vind je een selectie kook- en keukengerei van Elo. Zoals braadschalen en ovenschalen, maar ook potten, pannen en braadpannen.

Inhoudsopgave

Elo huishoudelijke artikelen voor bakken en koken
Koop goedkope huishoudelijke artikelen van Elo bij OTTO
Bestel keukengerei gemakkelijk online
Koken en bereiden met plezier
Waaruit bestaan de verschillende pannensets van Elo?

Elo huishoudelijke artikelen voor bakken en koken

Al jouw keukenbenodigdheden kun je vinden tussen de huishoudelijke artikelen van Elo. Bij OTTO shop je losse stukken of verschillende pannensets van roestvrij staal of gegoten aluminium, evenals pannesets met potten en pannen in verschillende maten en voor verschillende doeleinden. Natuurlijk zijn er ook bijpassende accessoires zoals losse deksels of spatschermen voor je koekenpannen. Als je een waterkoker nodig hebt om snel water te koken, dan vind je die ook tussen het assortiment van Elo. Als je niet veel tijd hebt om te koken, is een praktische snelkookpan met een kortere kooktijd ideaal.

Koop goedkope huishoudelijke artikelen van Elo bij OTTO

Bij een goed uitgerust huishouden horen ook servies en de juiste kookaccessoires. Om ervoor te zorgen dat bij het bereiden van voedsel in de keuken elke dag alles perfect is, zijn er in de webshop veel handige en praktische huishoudartikelen voor de thuiskeuken te koop. Bij OTTO zijn keuken-en woonaccessoires niet alleen de juiste keuze, maar ook de prijs en kwaliteit die je overtuigen spelen mee.

Bestel keukengerei gemakkelijk online

Het assortiment huishoudelijke artikelen van Elo is zeer divers en biedt praktische hulp op veel gebieden in de keuken en om het huis. Het assortiment in de OTTO webshop omvat praktische pannen voor inductiekookplaten, pannensets van RVS, RVS braadpannen met deksel, braadpannen en pannensets met antiaanbaklaag. En als je een beetje kleur in je keuken wilt brengen, vind je in het assortiment van Elo, aantrekkelijke roestvrijstalen pannensets in verschillende trendy kleuren. Het assortiment van Elo bevat overigens ook snelkookpannen en crêpepannen.

Koken en bereiden met plezier

Of het nu gaat om het bakken van taarten, het koken van aardappelen, het stoven van braadstukken of het stomen van groenten, met verschillende huishoudartikelen van Elo is koken, bakken en bereiden in een mum van tijd gelukt. De materialen van roestvrij staal, de antiaanbaklaag en speciale pan bodems zorgen ervoor dat deze producten niet alleen gezond, maar ook bijzonder energiebesparend koken. Elo heeft daarom voor elk gerecht de juiste pan. Maak je dagelijkse huishoudelijke keukenklusjes gemakkelijker met Elo huishoudelijke artikelen uit de OTTO webshop en verheug je bij het winkelen op hoogwaardige en duurzame producten.

Waaruit bestaan de verschillende pannensets van Elo?

De pannensets van Elo gaan van 2- tot 13-delig. Met de pannensets ben je in een keer voorzien van alle pannen die je nodig hebt. Kies voor de Ducto Inductie set als je op zoek bent naar koekenpannen met een hoogwaardige dubbele antiaanbaklaag. De Top Collection set bevat verschillende inductiepannen. Deze set bevat 3 vleespannen, 1 braadpan en 1 steelpan. Voor degene die het liefst in één keer klaar is, is de pannenset Lima Sol dé oplossing, Deze set bevat steelpannen en vleespannen, je hoeft dus geen extra pannen te kopen. In de webshop heb je genoeg keus aan pannensets, snuffel door het assortiment en kom erachter welke pannenset bij jou past!