Over Cecil

In 1989 is het merk Cecil opgericht. Cecil omschrijft haar klanten als authentiek, nieuwsgierig, eerlijk en altijd met de tijd mee. Cecil is een casual sportief merk en speelt niet specifiek in op trends, zodat kleding tijdloos blijft en elk moment gedragen kan worden. Cecil wil dat je kleding van het merk dagelijks kunt dragen. Ze bieden de perfecte pasvorm en kwaliteit aan. Dit doen ze door veel aandacht voor detail te hebben. Elke maand is er een nieuwe collectie te ontdekken bij Cecil.

Inhoudsopgave

Cecil damesmode: van bovenkleding tot onderkleding
Bovenkleding: jassen, blouses, shirts, truien, vesten, jurken en nog veel meer
Onderkleding: broeken, jeans en rokken
Hoe valt de mode van Cecil?
Waar koop je kleding van Cecil? Sale artikelen in de outlet

Cecil damesmode: van bovenkleding tot onderkleding

Cecil heeft kleding voor elke dag; of je nou op zoek bent naar werkkleding of een leuk jurkje voor overdag, dit vind je bij Cecil. Bij OTTO vindt je een ruim assortiment Cecil kleding. Cecil is een kleurrijk merk, dus elke lievelingskleur is terug te vinden in de Cecil collectie. Naast kleurrijk heeft Cecil ook veel verschillende kleding met patronen, zoals een bloemenprint of dierenprint.

Bovenkleding: jassen, blouses, shirts, truien, vesten, jurken en nog veel meer

Aan bovenkleding van Cecil is geen tekort. Cecil heeft onder andere een ruime keus aan jassen. Van zomerjassen tot tussenjassen en winterjassen. Ook aan warme truien en vesten is geen tekort. Daarnaast is er ook voor het zomerseizoen genoeg keus: van leuke shirt tot tops en jurken. De bovenkleding van Cecil is perfect om zowel naar kantoor als in je vrije tijd te dragen. Een blouse kan bijvoorbeeld altijd.

Onderkleding: broeken, jeans en rokken

Als je op zoek bent naar onderkleding kun je bij Cecil terecht. Van leuke rokjes met printjes tot spijkerjeans. Bij Cecil vind je ook kleurrijke onderkleding, zoals gekleurde broeken, maar ook witte en zwarte onderkleding is er genoeg. Bij de onderkleding zie je de look and feel van het merk goed terug, het sportieve gecombineerd met casual. Zo vind je veel spijkerrokjes die goed aansluiten op deze stijl.

Hoe valt de mode van Cecil?

Cecil staat bekend om de perfecte pasvorm. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat besteld kun je gebruik maken van de matenlabel. Deze matenlabel vind je bij elk Cecil product boven de maten. Als je op 'Wat is mijn maat?' klikt komt er een tabel tevoorschijn. In deze tabel staan afmetingen met de daarbij behorende kledingmaat. Hierdoor is de kans groot dat je gelijk de juiste maat besteld en meteen kunt genieten van jouw nieuwe aankoop. Als je alsnog niet de juiste maat hebt besteld, kun je het artikel gratis ruilen. Dit kun je doen door de klantenservice van OTTO te benaderen. Zij zorgen er dan samen met jou voor dat je de juiste maat ontvangt.

Waar koop je kleding van Cecil? Sale artikelen in de outlet

Cecil koop je ook in de sale bij OTTO. Sale artikelen zijn gemakkelijk te herkennen aan het sale icon links boven bij een product. Daarnaast vind je gelijk de nieuwe prijs en is de oude prijs doorgestreept. Zodra je het artikel bekijkt zie je in het groen aangegeven welk bedrag je bespaard. Zo kun je voordelig Cecil kleding aanschaffen.