Leifheit: van droogrek tot raamwisser

Bij Leifheit koop je al jouw schoonmaakproducten om jouw huis picobello schoon te maken. Of je nou op zoek bent naar schoonmaakspullen voor de vloer, je was of ramen Leifheit heef het. Naast schoonmaakspullen vindt je bij Leifheit ook keukenspullen. Alles voor jou en je huishouden.

Inhoudsopgave

Een schone vloer met Leifheit: dweil, mop, vloerwissers, emmers, clean twist en stoomreinigers
Schone ramen met Leifheit
Droge en mooie was met een droogmolen, wasrek en strijkplank van Leifheit
Waar koop je Leifheit? Online bij OTTO

Een schone vloer met Leifheit: dweil, mop, vloerwissers, emmers, clean twist en stoomreinigers

Leifheit heeft een groot assortiment aan goede kwaliteit schoonmaakproducten voor de vloer. Van verschillende dweilen en mop dweilen tot emmers met en zonder uitwringpers. Ook heeft het merk stoomreinigers. Stoomreinigers zorgen voor een optimale reiniging van je vloer. Het merk staat bekend om het verkopen van vloerschoonmaakproducten die zorgen voor een streeploze schone vloer.

Hoe werkt Leifheit vloerwisser met uitwringpers in dweilemmer?

De vloerwissers van Leifheit zijn heel gemakkelijk in gebruik. Bij de vloerwisser zit een afneembare dweillap. Hoe deze zit bevestigd aan de voet is per model verschillend. Dit kan zijn met drukknoopjes, maar het kan ook met een kliksysteem bevestigd zijn. De Leifheit vloerwissers hoef je niet met je hand er af te halen om in het water te doen. Je kunt gemakkelijk met de voet op de voet van de wisser klikken. Hierdoor komt de dweil aan een kant los en kun je gemakkelijk schoon water pakken. Door vervolgens de dweil in de uitwringpers te klemmen en de hendel van de pers naar beneden te drukken, wringt het systeem de dweil gemakkelijk uit.

Schone ramen met Leifheit

Leifheit heeft verschillende schoonmaakproducten voor het reinigen van je ramen. Leifheit vindt het belangrijk dat al het vuil van de ramen af gaat en dat er geen strepen achter blijven na het opdrogen van het water. Hiervoor is er een speciale raamwisser en raamzuiger ontworpen.

Hoe werkt Leifheit raamwisser met raamzuiger?

Om de ramen te reinigen begin je met de raamwisser en een sopje om het vuil van de ramen los te krijgen. Zodra de ramen schoon zijn wil je het water van de ramen verwijderen zonder dat er strepen achter blijven. Hiervoor is de raamzuiger. Deze kun je gemakkelijk gebruiken door met de zuigkant over het water te gaan. Het apparaat vang het water op in een afneembare bak. Deze bak kun je na gebruik leeggooien. Ramen schoonmaken is op deze manier heel gemakkelijk. Naast de ramen kun je de raamzuiger ook voor andere vochtige oppervlakken gebruiken, zoals de tegels op de badkamermuur.

Droge en mooie was met een droogmolen, wasrek en strijkplank van Leifheit

Leifheit heeft naast raam- en vloerschoonmaakproducten ook producten voor je was. Leifheit heeft verschillende wasrekken en droogmolens in verschillende maten. Zo kun je zelf bepalen hoe groot jouw wasrek precies moet zijn. Ook heeft Leifheit droogrekjes om over de deur te hangen. Dit is vooral handig als je te weinig vloeroppervlak hebt om een rek neer te zetten. Ook voor het mooi strijken van je was heeft Leifheit producten. Leifheit heeft namelijk verschillende soorten strijkplanken. De strijkplanken van Leifheit zijn inklapbaar, zodat je ze gemakkelijk kunt opbergen.

Waar koop je Leifheit? Online bij OTTO

Bij OTTO vindt je een ruim assortiment aan Leifheit producten. Door op een product te klikken kun je productinformatie over het product lezen. Naast de productinformatie vindt je hier ook de prijs en de geschatte levertijd. Het product toch niet precies wat je wilt? Je kunt gratis ruilen. Dit kun je regelen door contact op te nemen met de klantenservice van OTTO.