Een ruim assortiment aan lederwaren van Piké

Het assortiment van Piké

Het merk Piké biedt een breed scala aan leren tassen, ledenwaren, cosmetica en accessoires. Deze zijn geschikt voor ieder persoon en geschikt voor vele gelegenheden. Dit komt omdat de kleine details van de artikelen allemaal een eigen stijl hebben. Hiervoor is Piké altijd op zoek naar tijdloze ontwerpen die een bijzonder karakter hebben. Bij Piké staat een hoge mate van functionaliteit en kwaliteit van de producten op de eerste plaats. Hiernaast proberen ze een veelzijdig aanbod te bieden. Daarom heeft het merk diverse eigen collecties waarmee klanten kunnen profiteren van de jarenlange expertise en een aanzienlijk prijsverschil. Dit resulteert in de productie van een uniek merk.

Artikelen van Piké bij OTTO

Ben je op zoek naar prachtige leren accessoires van het merk Piké? Neem dan eens een kijkje in onze online shop. Je vindt er een ruime keuze aan artikelen van het merk. Hierbij kun je denken aan leren portemonnees, leren tassen, rugzakken, toilettassen, riemen en nog veel meer. We bieden verschillende soorten leer, zoals rundleer, kalfsleer en in verschillende kleuren. Als je meer informatie over het artikel wilt, dan kun je er op klikken en onder de afbeelding een uitgebreide omschrijving lezen. Wanneer je ook op zoek bent naar bijpassende kleding voor bij je accessoires, dan kun je ook terecht in onze webshop. Ontdek welke kleding we allemaal bieden en laat je inspireren.

Maatschappelijk verantwoord gedrag

Tot slot hecht Piké veel waarde aan maatschappelijk verantwoord gedrag. Dit in eerste instantie bij het gebruik van natuurlijke materialen en bij het vervaardigen van de producten. Ze proberen zo veel mogelijk overtollig materiaal tot een minimum te beperken. Hiernaast hecht Piké ook veel waarde aan hun medewerkers. Ze stellen dat dit hun grootste potentieel is en dat ze hen graag helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een open communicatie en respectvolle omgang zijn belangrijke pijlers voor gemeenschappelijke groei van de onderneming.