KENWOOD producten koop je bij OTTO

Ben jij iemand die graag in de keuken staat? Dan zal het merk KENWOOD je zeker nog niet zijn ontgaan. KENWOOD is sinds 1947 al actief met het produceren van gebruiksvriendelijke en stijlvolle keukenapparatuur. De gedachte achter de producten van KENWOOD is dat er wordt genoten tijdens het koken en dat op een gemakkelijke manier de lekkerste maaltijden kunnen worden bereid. In ons assortiment vind je verschillende populaire keukenapparaten van KENWOOD zoals een keukenmachine, broodbakmachine, hakmolen, vleesmolen en nog veel meer wat je kunt gebruiken in de keuken. Doordat er zoveel keuze is qua apparatuur, kan er ook veel gevarieerd worden qua maaltijden. KENWOOD probeert hun producten te kenmerken met een tijdloos design waardoor het in iedere keuken een geschikt plekje kan vinden. Kortom: een waardevolle investering!

Inhoudsopgave

KENWOOD keukenmachine
KENWOOD mixer: de staafmixer
Een blender of een hakmolen?
KENWOOD vleesmolen
KENWOOD waterkoker
Welke KENWOOD broodrooster kopen?
KENWOOD accessoires / losse onderdelen
Op zoek naar leuke en betaalbare KENWOOD producten?

KENWOOD keukenmachine

Wanneer we het hebben over verschillende soorten mixers dan staat de keukenmachine toch wel zeer hoog op het lijstje. Dat is natuurlijk niet gek gezien de mogelijkheden die het apparaat biedt. Met een keukenmachine kun je namelijk hakken, mixen, raspen, snijden, blenden en beslag maken. Zo is het een echt multifunctioneel apparaat. Een keukenmachine is vooral geschikt voor mensen die vaak grote hoeveelheden eten klaarmaken of simpelweg voor mensen die het liefst zo vaak mogelijk in de keuken staan.

KENWOOD heeft diverse soorten keukenmachines in verschillende prijscategorieën. Je kunt zelf kiezen hoeveel toebehoren je erbij wilt en dus welke keukenmachine voor jou geschikt is. Keukenmachines zijn over het algemeen relatief groot en hebben dan ook voldoende opbergruimte nodig. Wil je graag een keukenmachine maar beschik je niet over zo heel veel ruimte? Gelukkig heeft KENWOOD ook compacte keukenmachines.

Keukenmachines kMix

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keukenmachine van KENWOOD zul je voornamelijk de 'kMix' keukenmachines tegenkomen. Dit is een aparte lijn die door KENWOOD is geproduceerd. Het opvallende aan deze keukenmachines is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende leuke kleurtjes. Hierdoor is het een echte toevoeging in de keuken. Houd jij liever niet zo van kleurtjes? Dan kun je natuurlijk gewoon kiezen voor de neutrale varianten als wit, grijs of zwart. De kMix keukenmachines zijn ideaal voor een grote hoeveelheid ingrediënten.

Wat is de beste KENWOOD keukenmachine?

De keuze voor een keukenmachine is vaak erg persoonlijk. Het ligt er maar net aan welke functies je allemaal wilt kunnen gebruiken. Hierdoor is het moeilijk om een keukenmachine tot beste uit te roepen. Wel zijn er altijd een paar keukenmachines die opvallend populair zijn. Met name de KENWOOD keukenmachines uit de kMix KMX lijn zijn erg gewild. Daarnaast zijn de keukenmachine Chef Elite en keukenmachine Multi One ook erg populair.

Wat kost een KENWOOD keukenmachine?

Doordat er diverse soorten keukenmachines zijn, kunnen de kosten ook erg uiteenlopen. Je kunt het dan in principe zo duur maken als je zelf wilt. Zo vind je in ons assortiment KENWOOD keukenmachines rond de € 100. Wanneer je op zoek bent naar het beste van het beste kom je al gauw op duurdere keukenmachines uit. Zo kan het oplopen tot € 600. Het is maar net wat je zelf wilt.

Welke KENWOOD chef keukenmachine moet ik kiezen?

Wanneer je op zoek bent naar een goede kwalitatieve keukenmachine is het zeker raadzaam om tussen de 'chef' modellen te kijken. Dit is een bepaalde soort lijn die KENWOOD geproduceerd heeft waarbij zij verschillende modellen hebben uitgebracht de afgelopen jaren. Over het algemeen hebben de chef modellen een 4,6 liter kom om in te mengen. Echter zijn er wel twee belangrijke punten waarop de modellen verschillen van elkaar. Zo is er allereerst het vermogen wat verschilt. Je kunt namelijk kiezen uit 800, 1000, 1200 en 1400 watt. Daarnaast is er ook een verschil qua gewicht van het apparaat. Zo kun je kiezen voor 6500 gram, 7000 gram en 8000 gram. De keuze voor een keukenmachine is erg persoonlijk.

KENWOOD mixer: de staafmixer

Wil je graag een kleinere en compactere mixer? Dan kom je uit op een staafmixer. Ook de staafmixer is multifunctioneel omdat je er van alles mee kunt. Denk bijvoorbeeld aan het maken van soep, saus of smoothies. Het fijne aan de KENWOOD staafmixers is dat je ze kunt kopen met diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan verschillende opzetstukken en een maatbeker. Hierdoor heb jij in een keer alle benodigdheden bij de hand.

Een blender of een hakmolen?

Wanneer je tussen de KENWOOD artikelen aan het kijken bent zul je wellicht zowel een blender als een hakmolen tegenkomen. In eerste instantie lijken ze vrij veel op elkaar, dus wat is nou eigenlijk het verschil? Een blender heeft een hogere maatbeker dan een hakmolen, en daardoor is de functie van het apparaat ook verschillend. In een blender kun je gemakkelijk ingrediënten mixen met een grote hoeveelheid vocht. De werking van de blender is dan het te mixen tot een geheel. De maatbeker van een hakmolen is dus zogezegd kleiner. Daarnaast heeft een hakmolen over het algemeen een ander type hakmes. Dit maakt het apparaat geschikt voor drogere ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan het hakken van diverse groenten als wortelen en ui.

KENWOOD vleesmolen

Het woord zegt het eigenlijk al, een vleesmolen is geschikt om diverse soorten vlees te malen. KENWOOD heeft diverse soorten vleesmolens waardoor er voor ieder een geschikte te vinden is. Met de bijbehorende accessoires kun je in veel gevallen ook Kebbe en worsten maken.

KENWOOD waterkoker

Een ander handig apparaat voor in de keuken is een waterkoker. Ook van KENWOOD vind je diverse soorten waterkokers. Zo kun je kiezen uit grotere waterkokers met 1,7 liter of wat kleinere met 1 liter. De waterkokers van KENWOOD kenmerken zich aan het feit dat ze in diverse kleurtjes te vinden zijn. Ben jij echt op zoek naar een waterkoker als eye catcher? Kies dan voor de populaire KENWOOD Mesmerine waterkoker. Met het bijzondere design zal hij zeker de aandacht trekken.

Welke KENWOOD broodrooster kopen?

Vind jij toast lekkerder dan een droog stuk brood? Dan is een broodrooster van belang om in huis te hebben. Binnen enkele seconden maakt de broodrooster van een simpele boterham een knapperige toast. Het voordeel van de KENWOOD broodroosters is dat ze er simpelweg prachtig uitzien. Vaak stop je keukenapparatuur in kastjes waar vrijwel niemand ze ziet. Echter heeft de KENWOOD Mesmerine broodrooster een geweldig design waardoor jij hem gewoon op het keukenblad kunt laten staan. Praktisch en mooi tegelijk.

KENWOOD accessoires / losse onderdelen

Naast het feit dat je bij OTTO diverse KENWOOD apparaten kunt kopen, kun je er ook terecht voor diverse losse onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keukenmachineschalen en opzetstukken. Nieuwe opzetstukken zijn handig op momenten dat je een keer iets nieuws wilt proberen zonder dat je gelijk een nieuw apparaat moet aanschaffen.

Op zoek naar leuke en betaalbare KENWOOD producten?

In onze webshop kun je gemakkelijk gebruik maken van de prijsfilter aan de linkerkant binnen het menu. Het fijne hiervan is dat je je minimum en maximum bedrag in kunt geven, waarna je altijd een collectie KENWOOD producten krijgt binnen jouw budget. Daarnaast herken je onze aanbiedingen aan het "Sale" icon linksboven aan de afbeelding.