Home affaire – meubels voor alle kamers

Home affaire biedt meubilair voor elke kamer: comfortabele woonomgeving, bijzondere dressoirs en kasten voor in de woonkamer, eettafel sets, complete slaapkamerinrichtingen evenals meubilair voor de hal, badkamer en keuken. Om alles er als één geheel uit te laten zien, kun je ook goed bijpassende accessoires, vloerkleden, lampen en gordijnen bestellen.

In een grote kamer kun je gebruik maken van meubels in landelijke stijl die sterk uiteen kunnen lopen. Want naast meubels in de typische Midden-Europese landhuisstijl, biedt het merk ook mediterrane en koloniale meubels aan. De mediterrane stijl met veel vlechtwerk, heldere en zonnige kleuren en lichte meubels speelt een belangrijke rol, waardoor je ook veel fans tegenkomt van deze zuidelijke, moderne stijl.

Ben je geïnteresseerd in meubels van Home affaire? Hier vind je alle antwoorden op je vragen.

Inhoudsopgave

Wat is het bijzondere aan meubels van Home affaire?
Voor welke woonruimten zijn er meubels van Home affaire?
Hoe kan ik mijn inrichting met accessoires van Home affaire vormgeven?
Van welke materialen zijn meubels van Home affaire gemaakt?
Hoe onderhoud je geoliede massief houten meubels van Home affaire?
Waarom ruik ik mijn nieuwe meubels van Home affaire?
Wat kan ik doen tegen de nieuwe geur van meubels?

Wat is het bijzondere aan meubels van Home affaire?

Het merk Home affaire staat voor landelijke charme in al zijn facetten. Hoogwaardige materialen met zorgvuldige afwerking worden gecombineerd met aantrekkelijke ontwerpen. Speels en romantisch, landelijk, rustiek of eenvoudig en modern: in de Home affaire collectie vind je meubels, die worden gekenmerkt door individualiteit en een natuurlijke uitstraling. De afzonderlijke stukken kunnen variërend gecombineerd worden en zorgen voor een feel good sfeer in huis.

Voor welke woonruimten zijn er meubels van Home affaire?

De meubelcollectie van Home affaire bevat de complete inrichtingsbenodigdheden, van slaapkamer of woonkamer, eetkamer, keuken, werkkamer tot aan badkamer en hal. Daarbij komt een grote keuze aan bijpassende woondecoratie. Hierdoor kun je profiteren van een scala aan aantrekkelijke combinatie mogelijkheden – het maakt niet uit of je op zoek bent naar slechts een enkel meubelstuk of een complete ruimte of woning wil inrichten. Vele eethoeken, zithoeken en woonwanden van Home affaire vind je gezamenlijk voor voordelige setprijzen.

Hoe kan ik mijn inrichting met accessoires van Home affaire vormgeven?

Het hoeft niet altijd gelijk een complete nieuwe inrichting te zijn. vaak zijn een aantal kleine veranderingen genoeg om een grote indruk te maken. Liefdevolle details plaatsen accenten en dienen als betoverende blikvanger. Woondecoratie van Home affaire past perfect bij de landelijke huisstijl en komt charmant en individueel over. Geurkaarsen in kleurrijk glas of rustieke houten lantaarns zorgen bijvoorbeeld voor een romantisch tintje. Sierlijke vazen en decoratieschalen brengen extra charme op je dressoir. Kisten van rotan of hout zijn een praktische combinatie met een decoratieve twist.

Van welke materialen zijn meubels van Home affaire gemaakt?

In de landelijke woonstijl worden overwegend natuurlijke materialen gebruikt als hout, rotan, katoen of linnen stoffen. Deze materiaalkeuze weerspiegelt zich ook in de collectie van Home affaire. Veel van het meubilair is gemaakt van massief hout van hoge kwaliteit en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Dit wordt aangegeven door onze ‘ECO Bio’ labels en de FSC-certificering van de Forest Stewardship Council.

Hoe onderhoud je geoliede massief houten meubels van Home affaire?

Massief houten meubels met een geolied oppervlak hebben een warm karakter en brengen de natuurlijke nerf van het hout bijzonder mooi tot uiting. De beste manier om te reinigen is met een vochtige zachte doek. Vermijd schuurmiddelen en sterk wrijven, om te voorkomen dat het oppervlak zal beschadigen. Veeg gemorste vlekken direct weg voordat het in het hout kan doordringen, en bescherm het oppervlak tegen krassen. Met speciale houtoliën en verzorgingsproducten kun je ouder meubilair weer opfrissen.

Waarom ruik ik mijn nieuwe meubels van Home affaire?

Niet zelden zullen nieuwe meubels, wanneer ze net uitgepakt zijn, een eigenaardige geur afgeven. Maar waarom is dat zo? Met mindere kwaliteit heeft het zeker niets te maken. Integendeel, de nieuwe meubel geur is te wijten aan de productie: door verf, lijm, hout en leer worden bepaalde stoffen afgegeven die nodig zijn voor de productie en verwerking. Dat betekent echter niet, dat er verontreinigende stoffen in nieuwe meubels van Home affaire verborgen zitten. Integendeel, over zijn gezondheid hoeft niemand zich zorgen te maken. Overigens: wanneer je gelijk geurloze meubels wil hebben, kun je reukloze meubels uitkiezen van hard plastic, metaal of glas die absoluut geen geur afgeven.

Wat kan ik doen tegen de nieuwe geur van meubels?

Geuren van nieuw meubilair worden zelden ervaren als neutraal of aangenaam, de meeste mensen willen zo snel mogelijk van de geur af zien te komen. In de regel verdwijnt de geur van nieuwe meubels vanzelf na een aantal dagen of weken, maar je kunt de geur ook sneller neutraliseren. Een handig huishoudmiddel is bijvoorbeeld azijn of citroensap met water, op de kast plaatsen waardoor de geur door het vocht verdampt. Ondersteunende maatregelen zijn regelmatig luchten of de kamertemperatuur verhogen. Om de uitwisseling van lucht te bevorderen, moet je kastdeuren, schuiflades en kisten ver open zetten. Nog beter is het om zodra de meubels geleverd worden: de losse onderdelen te laten luchten voor je ze samen brengt.