JBL

Met de producten van JBL kun je overal je favoriete muziek luisteren. Ze hebben jarenlange ervaring met geluidsapparatuur. Je kunt met een JBL koptelefoon of oordopjes ongestoord muziek luisteren. In de tuin of aan het strand voorzie je jouw vrienden van muziek via een Bluetooth speaker. En het geluid van je tv kun je verbeteren doormiddel van een soundbar. Kortom JBL heeft audioapparatuur voor ieder moment.

Inhoudsopgave

Waar komt JBL vandaan en waar staat de afkorting voor?
JBL waterproof bluetooth box kopen: Flip 5, Partybox, GO 3, Pulse 4 en meer...
JBL tune: koptelefoon of oortjes?
JBL audio: soundbar en radio's
Welke boxen en hoeveel boxen kun je koppelen met elkaar?
Hoe kun je een speaker opladen?

Waar komt JBL vandaan en waar staat de afkorting voor?

JBL is sinds 1946 een vertrouwde naam als het gaat om geluidsapparatuur. Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter James Bullough Lansing. In de begin jaren was JBL met name bezig met de speakers in bioscopen te plaatsen. Nog steeds zijn bioscopen wereldwijd uitgerust met JBL speakers, ook bij festivals en concerten kom je met regelmaat het geluidsapparatuur van JBL tegen. Tegenwoordig staat het bedrijf voornamelijk bekend om zijn draadloze Bluetooth speakers en koptelefoons. Sinds 1969 is het merk onderdeel van de Harman Group, deze groep is eigendom van Samsung Electronics.

JBL waterproof bluetooth box kopen: Flip 5, Partybox, GO 3, Pulse 4 en meer...

De speakers van JBL zijn allemaal draadloos en uitgerust met Bluetooth. Ze zijn te verkrijgen in verschillende modellen, met verschillende functies. Van compacte modellen, tot grote speakers. Maar welk type speaker is dan geschikt voor jou? OTTO helpt je graag bij het vinden van de beste speaker! Ben je op zoek naar een compact waterdicht model? Dan is de JBL Flip 5 echt iets voor jou. Wil je liever een grote luidspreker met microfoon- en gitaaringangen? Ga dan voor de Partybox. Meer op zoek naar een broekzakformaat speaker? Dan is de GO 3 precies wat jij zoekt. Hou je van een feestje? Kies in dat geval voor de Pulse 4, deze is uitgerust met een 360°-led-lichtshow. Voor ieder wat wils dus!

JBL tune: koptelefoon of oortjes?

Wil je graag thuis, onderweg of tijdens het sporten je favoriete muziek luisteren? Kies dan voor een koptelefoon of oordopjes van JBL. Een volledig opgeladen koptelefoon kan soms wel tot 55 uur mee. Zo kun jij ongestoord genieten van je lievelingslied of -podcast. Verschillende modellen zijn uitgerust met de JBL Pure Bass Sound. Deze functie brengt hetzelfde JBL-geluid met een bas die diep en krachtig is. De in-ear-hoofdtelefoons, ofwel oortjes zijn vaak draadloos. Ideaal voor tijdens een wandeling of voor in de sportschool, geen gedoe meer met draadjes. De meesten zijn voorzien van aanpasbare Noise Cancelling met Smart Ambient, voor vermindering van storende omgevingsgeluiden. De Smart Ambient zorgt voor volledige waarneming van de omgeving, zonder de oortjes uit te nemen.

JBL audio: soundbar en radio's

Ook je huis kun je voorzien van het beste geluid. Sluit de soundbar aan op je tv en geniet thuis van het biosscoopgevoel. De soundbar heeft geluidseffecten van Dolby Atmos en MultiBeam™-surroundsound. Hierdoor ervaar jij thuis het beste geluid en wordt de film nog spannender. JBL heeft ook draagbare radio's in het assortiment, deze bezitten over DAB, DAB+ en FM-radio. Dus je kunt altijd naar jouw favoriete radiozender luisteren. Daarnaast hebben ze een Bluetooth functie en kun je op ieder moment jouw lievelingsmuziek streamen!

Welke boxen en hoeveel boxen kun je koppelen met elkaar?

Je kunt verschillende JBL boxen samen koppelen. Wil je graag samen van muziek genieten? Of de beleving nog intenser maken? Dat kan met twee methodes: de JBL Connect+ en met de JBL PartyBoost. Deze functie zit helaas niet op alle speakers. De speakers die je met JBL Connect+ kan koppelen zijn: Xtreme 2, Pulse 3, Charge 4 en de Boombox. De boxen die je met PartyBoost kunt koppelen zijn: Flip 5, Pulse 4, Xtreme 3, Boombox 2, Charge 5. Koppel de boxen met elkaar en geniet samen van de ultieme belevenis.

Hoe kun je een speaker opladen?

Opladen hoeft niet moeilijk te zijn. Veel speakers worden geleverd met een adapter met netsnoer + regionale stekker. Je hoeft alleen maar de snoer in de box te steken, de adapter in de muur en je speaker kan weer tot wel 20 uur mee! Andere speakers worden geleverd met USB of USB-C kabel, dan hoef je alleen even de adapter van je telefoonlader te halen en kun je weer genieten van een opgeladen box!