Een veelzijdige keuze aan strandkleding van Chiemsee

Het profiel van Chiemsee

Chiemsee Fashion is een merk dat zich richt op sporten op het strand en wintersporten zoals windsurfen, snowboarden en skiën. Met de filosofie om sport en mode te verenigen, maakt Chiemsee zich onderscheidend ten opzichte van andere merken. Authenticiteit en geloofwaardigheid zijn hier belangrijke factoren in. Hiernaast ondersteunt het merk al vele jaren verschillende sporten en atleten. Chiemsee was bijvoorbeeld de hoofdsponsor van het populaire evenement Pipe Masters in North Shore op het surferseiland Hawaii en hiernaast de officiële partner van de beachvolleybal kampioenschappen. Tegenwoordig is het merk de officiële sponsor van de toeristische vereniging TVB Ischgl in Oostenrijk.

Het assortiment van Chiemsee bij OTTO

Chiemsee wordt door vele mensen in de sport en mode gewaardeerd voor haar belang in het bieden van de nieuwste trends en functionele artikelen. Dit zijn belangrijke redenen waarom je voor een ruime keuze van artikelen van Chiemsee terecht kunt in onze webshop. In onze shop vind je modieuze kleding voor zowel dames als heren. Hiernaast biedt het merk ook verschillende tassen geschikt voor op het strand of om mee te reizen.

In onze webshop vind je voornamelijk kleding voor op het strand. Voor dames hebben we een veelzijdige keuze aan bikini’s zoals beugelbikini’s, triangelbikini’s, bandeaubikini’s, push-upbikini’s en nog veel meer. Heren kunnen in onze shop terecht voor zwemshorts en boxerzwembroeken. Met de beach wear van Chiemsee kom je altijd goed voor de dag.

Zonnebrand voorkomen? Tips om de invloed van de zon te beperken

Wanneer Nederlanders een dagje naar het strand gaan, liggen ze vaak een lange tijd in de zon. Iedereen weet eigenlijk wel dat dit slecht voor hen is, maar toch worden er over het algemeen te weinig maatregelen genomen. Graag geven we enkele tips om de invloed van de zon te beperken en zonnebrand te voorkomen.

  1. Insmeren. De eerste maatregel is om je vaak en goed in te smeren met zonnebrandolie. Hoe hoger de factor, hoe langer je in de zon kan blijven voordat je verbrand. Door wind, zwemmen en zweet zal je zonnebrand eerder uitgewerkt zijn, dus let hier goed op!
  2. Omega. Wist je dat je bij het eten van vis schade aan je huid kan voorkomen? Hierin zit namelijk Omega 3, tevens goed voor hart- en bloedvaten.
  3. Groene thee. Het drinken van groene thee versterkt het afweersysteem en is een goede antioxidant dat vrije radicalen tegenhoudt.
  4. Tomaat. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen door het eten van gekookte tomaten of tomatenpuree minder snel verbranden. Door het koken van tomaten ontstaat namelijk de stof lycopeen, een antioxidant en tevens bevat de groente vitamine C.