SELECTED

Selected Homme, stijlvolle en modieuze kleding voor heren

Veelzijdige mode van SELECTED

Wie modieuze kleding zegt, zal in vele gevallen denken aan kleding voor dames. Al vele jaren lang neemt dameskleding het grootste gedeelte in bij de markt voor kleding. Dit zorgde ervoor dat er in 1997 een speciale lijn voor mannen werd opgericht, genaamd SELECTED. Doordat het een merk speciaal voor mannen was, werd het merk binnen korte tijd enorm populair. De stijgende populariteit van het merk zorgde ervoor dat er ook een lijn voor vrouwen werd opgericht: SELECTED FEMME. De naam van het merk werd nu onderverdeeld in SELECTED HOMME en SELECTED FEMME. Tegenwoordig is het merk verkrijgbaar in een ontelbaar aantal webwinkels, groothandels, retailers en wordt het aangeboden in de grootste modesteden.

SELECTED HOMME

Zoals hierboven benoemd, is SELECTED HOMME het herenmerk van SELECTED. Dit had je ongetwijfeld wel uit de naam kunnen afleiden. Deze lijn wordt onderverdeeld in twee stijlen: HOMME en JEANS. Hiernaast worden deze lijnen weer onderverdeeld in vier leefstijlen: Casual, Jeans, Formal en Trends. Dit maakt SELECTED HOMME een veelzijdig kledingmerk volgens de nieuwste mode. Het merk staat voor mannen met een individuele stijl die zelfvertrouwen willen uitstralen. De nieuwste trends en details in de kleding van SELECTED zorgen ervoor dat mannen altijd een onderscheidende uitstraling hebben. Ben je op zoek naar herenkleding van SELECTED? Neem dan eens een kijkje in de webshop van OTTO. We hebben een groot assortiment aan kleding van het bekende merk. Hiermee ben je verzekerd van een eigentijdse en modieuze outfit. Combineer je outfit met een leuke sjaal, riem, horloge of andere accessoires en je komt altijd goed voor de dag.

Dochteronderneming van Bestseller

Wanneer je bekend bent in de kledingbranche, dan zul je vast wel eens gehoord hebben van de Bestseller Group. Deze organisatie staat bekend aan het grote aantal dochterondernemingen. Bekende merken als Jack & Jones, ONLY, VERO MODA, Name It en veel meer vallen onder de naam van Bestseller. Ook SELECTED is een merk van de Bestseller Group. Deze organisatie is opgericht en gevestigd in Denemarken. De broers Merete Bech Povlsen en Troels Holch Povlsen richtten in 1975 de kledingfabrikant op. Binnen korte tijd werden er vele dochterondernemingen opgezet en werd er een sterkte positie ingenomen in de Europese kledingbranche. Naast de 3000 winkels waar de kleding wordt verkocht, kun je ook op talloze webwinkels terecht voor de merkkleding van Bestseller. Bekijk in onze webshop welke kleding we bieden!